Η 22χρονη Νάγια από τη Θεσσαλονίκη περιέγραψε στην κάμερα του LIVE NEWS τον εφιάλτη που έζησε για μήνες, με έναν 60χρονο stalker να της στέλνει με μανία ερωτικά γράμματα, μηνύματα και να την παρακολουθεί σε κάθε της βήμα.

Η νεαρή κοπέλα αποφάσισε χθες μέσω της εκπομπής Live News να μιλήσει για τον εφιάλτη και για όσα συμβαίνουν στην ζωή της από τον 60χρονο.

Ωστόσο, όπως ανέφερε η ίδια η κοπέλα η δημοσιοποίηση δεν στάθηκε εμπόδιο και ο 60χρονος της έστειλε πάλι γράμμα χθες το βράδυ.

Θεσσαλονίκη: "Είχε γίνει εμμονικός", δηλώνει η 22χρονη

Ο 60χρονος άνδρας συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής μετά από καταγγελία της 22χρονης. Σε κάθε της βήμα, ένιωθε την σκιά του.

«Ερχόταν έξω από το σπίτι μου, όταν εγώ σχολούσα ή πήγαινα στη δουλειά. Δε φοβήθηκα στην αρχή, αλλά ένιωσα περίεργα».

Την είχε γνωρίσει στο μαγαζί εστίασης που δούλευε. Εκείνη νόμιζε πως ήταν απλά κοινωνικός και ευγενικός απέναντί της. Σύντομα κατάλαβε πως τον έβλεπε κοντά στο σπίτι της σχεδόν καθημερινά.

Θεσσαλονίκη: Τα γράμματα του 60χρονου

Μέχρι χειρόγραφα γράμματα έστελνε στην 22χρονη για να της εκφράσει τα συναισθήματά του. Της έγραφε πως δε θα την αγαπήσει κανείς όπως εκείνος και μάλιστα πως στο τέλος θα μείνει μόνη της λόγω… χαρακτήρα.

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι ότι θέλεις να πας σε ένα σπίτι και να εξαφανιστείς, να μην ξέρεις κανείς που είσαι. Θα ξαναπάω στην αστυνομία και τι θα γίνει;».

Σε άλλο γράμμα, της ανακοινώνει πως θα αυτοκτονήσει για να απαλλαγεί από εκείνη. Όλα αυτά έφτασαν στα χέρια εισαγγελέα, με το δικαστήριο να αποφασίζει την ποινή φυλάκισής του δέκα μηνών με 3ετη αναστολή.

Δεκάδες συστάσεις από την αστυνομία, μία απόφαση δικαστηρίου εις βάρος του και εκείνος συνεχίζει τα ίδια. Η 22χρονη Νάγια ζει ακόμα υπό τον φόβο της παρακολούθησης.