Η κακοκαιρία επελαύνει από τα ξημερώματα της Πέμπτης 21/12 στη Ρόδο, με τη βροχόπτωση να μην σταματά και τους ανέμους να φτάνουν ακόμα και τα 9 μποφόρ.

Προβλήματα υπήρξαν στις αεροπορικές πτήσεις και στα δρομολόγια των πλοίων, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στο νησί, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήσεις για σπασμένα δένδρα μέσα στην πόλη από την κακοκαιρία.

*Διαβάστε εδώ: Νέο έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ: Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι μέχρι το απόγευμα - Το "καμπανάκι" Αρναούτογλου

Χωρίς φωτεινούς σηματοδότες παραμένουν επίσης από το πρωί πολλά σημεία στην πόλη της Ρόδου και για τον λόγο αυτό, οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, όταν κινούνται σε αυτά τα σημεία.



Ρόδος: Έκκληση από την Πολιτική Προστασία προς τους πολίτες

Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου απευθύνει έκκληση στους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες προστασίας.

Ακόμα, λίγο μετά τις 7 το πρωί, κατεγράφησαν και μικρές διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος (της τάξης των 5 περίπου λεπτών) σε πολλές περιοχές της Ρόδου, χωρίς ευτυχώς να δημιουργηθούν ιδιαίτερα προβλήματα, όπως αναφέρει το σάιτ rodiaki.gr.

Τα τμήματα πολιτικής προστασίας του Δήμου και της Περιφέρειας βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα, όπως επίσης και η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ρόδου.