Με υπομονή απαιτείται να οπλιστούν για άλλο ένα απόγευμα οι οδηγοί, με τις μείζονες οδικές αρτηρίες της Αθήνας να αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω αυξημένης κίνησης. Στο «κόκκινο» βρίσκεται το τμήμα από Μοσχάτο έως Αιγάλεω και από Περιστέρι έως Νέα Φιλαδέλφεια ενώ στην κάθοδο υπάρχει μποτιλιάρισμα από τη γέφυρα Καλυφτάκη έως και τη Νέα Φιλαδέλφεια και από τους Αγίους Αναργύρους μέχρι το Περιστέρι.

Προβλήματα υπάρχουν και στη Λεωφόρο Κηφισίας, της οποίας επίσης σημαντικά τμήματα είναι στο «κόκκινο».

Ειδικότερα, μεγάλες καθυστερήσεις υπάρχουν στην άνοδο της Κηφισίας από την Κατεχάκη έως την Εθνικής Αντιστάσεως και από την Καποδιστρίου έως και το Δαχτυλίδι. Στην κάθοδο υπάρχει κίνηση από την Φιλοθέη έως και το Κολλέγιο Αθηνών. Επιπλέον με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα ΙΧ ανά τμήματα στην λεωφόρο Αλεξάνδρας και στα δύο ρεύματα ενώ στο «κόκκινο» είναι το κομμάτι της λεωφόρου Αλίμου - Κατεχάκη από του Ζωγράφου έως τον Βύρωνα. Χαμηλές ταχύτητες σημειώνονται και στα δύο ρεύματα της Μεσογείων.

Όσον αφορά την Αττική Οδό προβλήματα καταγράφονται στο ρεύμα προς Ελευσίνα και συγκεκριμένα από την Δουκίσσης Πλακεντίας έως και τον κόμβο της Μεταμόρφωσης. Παράλληλα με χαμηλές ταχύτητες διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων από την Μεταμόρφωση έως και την Δουκίσσης Πλακεντίας.

Η κίνηση στους δρόμους λίγο μετά τις 5 το απόγευμα



Δείτε LIVE την κίνηση εδώ.

Σε ό,τι αφορά την Αττική Οδό, καθυστερήσεις εντοπίζονται στο ρεύμα προς Ελευσίνα, ενώ αυτές φτάνουν τα 20΄-25΄ λεπτά από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Μεταμόρφωσης (έξοδος για Λαμία).