Στη σύλληψη του 36χρονου Ρομά από τα Μέγαρα προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος εμφανίζεται σε βίντεο να πυροβολεί με αυτόματο υποπολυβόλο όπλο στον άερα.

Συγκεκριμένα, στο σπίτι του στο Βλυχό Μεγάρων, συνελήφθη τα ξημερώματα ο 36χρονος Ρομά, μετά από ευρεία επιχείρηση της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. Στο βίντεο ντοκουμέντο της ΕΡΤ, φαίνεται να πυροβολεί στον αέρα μέσα σε κατοικημένη περιοχή με αυτόματο όπλο.

Συνολικά ήταν τρία άτομα που πυροβολούσαν στον αέρα με το ίδιο υποπολυβόλο και στη συνέχεια ανέβασαν οπτικό υλικό στα social media.

Ο νεαρός που φαίνεται στο δεύτερο βίντεο δεν έχει εντοπιστεί και αναζητείται. Οι αστυνομικοί βρήκαν το οπτικό υλικό στο διαδίκτυο, ταυτοποίησαν τους δράστες και έτσι οργανώθηκε η επιχείρηση για την σύλληψή τους. Συνελήφθη μόνο ο 36χρονος, ενώ οι δύο φίλοι του δεν εντοπίστηκαν και αναμένεται να εκδοθούν εντάλματα σε βάρος τους.

Μέγαρα: Είχαν κάνει ένοπλη ληστεία σε σπίτι 23χρονου

Ο 36χρονος Ρομά, με τρία ακόμη άτομα πριν από τρείς ημέρες είχαν εισβάλει στο σπίτι ενός 23χρονου, στην περιοχή των Μεγάρων, και με την απειλή πιστολιού τον ακινητοποίησαν.

Τον χτύπησαν στα χέρια και τα πόδια, και αφαίρεσαν 900 ευρώ ευρώ και ένα πιστόλι που κατείχε νόμιμα. Φεύγοντας από την οικία, πυροβόλησαν στον αέρα με το πιστόλι για να μην τους ακολουθήσει.


Πηγή: ΕΡΤ