Πάνω από 1.000 χιλιόμετρα ταξίδεψε ένας πιστός θαυμαστής του Βασίλη Καρρά, προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο του καλλιτέχνη. Ο Αντρέας, περίπου 30 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία. Από την εφηβική ηλικία έως και σήμερα, τα τραγούδια του άρχοντα της λαϊκής μουσικής τού κρατούσαν συντροφιά.

Μη μπορώντας να πιστέψει τον χαμό του Βασίλη Καρρά, ο Αντρέας ταξίδεψε από τη Γερμανία μέχρι τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά, στο λαϊκό προσκύνημα της σορού του, στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας.

Διαβάστε ακόμα: Βασίλης Καρράς: Η Θεσσαλονίκη αποχαιρετά τον "άρχοντα" - Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία - Έως αργά το βράδυ σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του (Εικόνες - Βίντεο)

“Πέθανε μαζί του ένα κομμάτι της νιότης μου” λέει θαυμαστής του Βασίλη Καρρά

Συγκινημένος για την απώλεια του αγαπημένου του τραγουδιστή, ο Αντρέας εξήγησε ότι στενοχωρήθηκε πολύ για τον χαμό του Βασίλη Καρρά, γιατί είναι “σαν να πέθανε μαζί του ένα κομμάτι της εφηβικής μου ηλικίας και της νιότης μου”.

Χαρακτηριστικό του Βασίλη Καρρά είναι ότι τα τραγούδια του προσέλκυαν θαυμαστές όλων των ηλικιών, τονίζει με ενδιαφέρον ο Αντρέας. “Όταν πήγαινα σε συναυλίες του Βασίλη, έβλεπα όλες τις γενιές, από 15χρονα μέχρι και πιο προχωρημένες ηλικίες” είπε και έκλεισε λέγοντας ότι τον αγαπάει και θα τον έχει πάντα στην καρδιά του.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο:


Με πληροφορίες από thestival.gr