Για τα επεισόδια στου Ρέντη έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» πρόκειται να σχηματιστεί δικογραφία για περίπου πενήντα χούλιγκαν που συμμετείχαν στο περιστατικό, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού από φωτοβολίδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλο, δήλωσε στο MEGA ότι στον  προγραμματισμό της αστυνομίας είναι ο σχηματισμός δικογραφίας τον ερχόμενο Ιανουάριο για περίπου 50 χούλιγκαν που συμμετείχαν στην αιματηρή επίθεση κατά των αστυνομικών στου Ρέντη. Αυτός είναι ο βασικός στόχος των μεθοδικών ερευνών των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας που ερευνούν τις συνθήκες του θανάσιμου τραυματισμού του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ, που άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή.

Καθημερινά στο κτίριο της ΓΑΔΑ δίνουν παρόν τουλάχιστον αρκετά πρόσωπα που σχετίζονται ή έχουν γνώση των επεισοδίων κι οι οποίοι προχωρούν σε «άτυπες» συζητήσεις με τους αστυνομικούς ή δίνουν καταθέσεις.

Το κύριο ενδιαφέρον της αστυνομίας έχει στραφεί στην διασταύρωση και στην επαλήθευση των σχετικών αναφορών στα ευρήματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ αλλά κι από  τα δεδομένα από τις άρσεις απορρήτου, είπε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν αναμένεται στο επόμενο διάστημα να υπάρξουν ενδιάμεσες συλλήψεις ή άλλες κινήσεις των αρμόδιων αξιωματικών της ΕΛΑΣ που κινούνται με απόλυτη μυστικότητα και σε διαρκή συνεργασία με την Εισαγγελία Πειραιά προκειμένου να υπάρχει μία ολική διαλεύκανση όσων συνέβησαν στου Ρέντη.