Μάστιγα τα τροχαία τις ημέρες των Χριστουγέννων, με τη μία τραγωδία στην άσφαλτο να δέχεται την άλλη. Στην Επανομή, ένας εικοσιετετράχονος σκοτώθηκε ακαριαία, καθώς το όχημα του καρφώθηκε σε τοίχο, με τους συγγενείς να λένε το τελευταίο αντίο στον οδηγό.

Οι εικόνες με τα συντρίμμια και τον γκρεμισμένο μαντρότοιχο μαρτυρούν την σφοδρότητα της σύγκρουσης, όπως μεταδίδει το MEGA, ένας 24χρονος νεκρός. Κεράκια και στεφάνια με το αντίο στον Απόστολο, τον οδηγό.

Στην εκκλησία σήμερα ο τελευταίος αποχαιρετισμός σε ένα νέο παιδί που άφησε την τελευταία πνοή στην άσφαλτο, η οικογένεια δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία. Το άψυχο σώμα του νεαρού στο άσπρο φέρετρο.

«Δυστυχώς σήμερα θάψαμε τον μονακριβό ανιψιό μου, 24 ετών, αφορμή μια επιπολαιότητα στο οδήγημα από μια απερισκεψία, από κακές συνθήκες, από δική του λάθος κυκλοφοριακή αγωγή έγινε ένα κακό το οποίο δεν γυρίζει τίποτα, δεν γυρίζει με τίποτα πίσω, ο Αποστολάκης μας έφυγε. Εύχομαι να μην φύγει κανένα παιδί», δήλωσε στο Live News ο θείος του Απόστολου.

Τροχαία: Στο σημείο της τραγωδίας κεράκια και λουλούδια

Τραγική ειρωνεία πως το σπίτι που έγινε το δυστύχημα, ανήκει σε καλό φίλο του θύματος και είναι αυτός που αναγνώρισε τον 24χρονο από το αυτοκίνητο και από τα ρούχα του.

Από το πρωί πραγματογνώμονες στη περιοχή μελετούν τα αίτια του δυστυχήματος.

«Έπεσε πάνω στο τοίχο και δυστυχώς… Να προσέχουν, να προσέχουν γενικά τα παιδιά που βγαίνουν έξω και…αυτό μεγάλη προσοχή στους δρόμους και γενικά όταν βγαίνουν έξω να προσέχουν πάρα πολύ», δήλωσαν άτομα από το περιβάλλον του 24χρονο στο MEGA.

«Είναι μια εξαιρετική οικογένεια και ένα εξαιρετικό παιδί, τίποτα περισσότερο, δυστυχώς πολύ άδικα. Πολύ μικρός, 24 χρονών, μόλις απολύθηκε από το στρατό και δυστυχώς, διασκέδαζε την ημέρα των Χριστουγέννων και δυστυχώς έγινε το μοιραίο», είπε φίλος του Απόστολου.

Με συγκίνηση για τον Απόστολο μίλησε και ο ιερέας, λέγοντας ότι «Πραγματικά με προβληματίζει και με συγκλονίζει το γεγονός αυτού του παιδιού και όλων των παιδιών που έδωσαν το αίμα τους στην άσφαλτο».

Άγιοι Ανάργυροι: ΙΧ παρέσυρε πεζό & τον πέταξε σε τζαμαρία

Το όχημα προσέκρουσε σε κολόνα αρχικά ύστερα πήρε σβάρνα τον πεζό και κατέληξε σε τζαμαρία. Συγγενής περιγράφει την δύσκολη κατάσταση του τραυματισμένου πεζού όπως ελπίζουμε να πάνε όλα καλά, εύχεται να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και θα περιγράψει εικόνες καταστροφής.

«Πιστεύω να μην συμβεί σε άλλο άτομο τέτοιο πράγμα, εγώ όταν πήγα εκεί και είδα το σημείο νόμιζα ότι ήταν όλο αυτό κολώνες και έπεσαν επάνω στις τζαμαρίες αλλά ήταν ο Δημήτρης δεν ήταν οι κολώνες», δήλωσε.

Το αυτοκίνητο κομμένο στα δυο. Με πανό, φίλοι αποχαιρετούν τους 2 νέους.

Βριλήσια: 18χρονος και 17χρονη έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο

Δύο νέοι νεκροί αυτό είναι το σημείο που στις 5 τα ξημερώματα ανήμερα Χριστουγέννων, δυο νεαρά παιδιά 17 και 18 ετών βρήκαν τραγικό θάνατο.

«Άκουσα ένα κραδασμό μεγάλο μετά από 2′ και βγήκα έξω και δυστυχώς είδα το αυτοκίνητο να είναι σε κατάσταση, το αυτοκίνητο σχεδόν είχε κοπεί στα 2, δυστυχώς ουσιαστικά είχε γίνει 1 κομμάτι», περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας.

Ατυχώς και οι δυο νέοι κατέληξαν στο σημείο.