Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη Νέα Σμύρνη, όταν ένας 18χρονος σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του πάνω σε καβγά για μια μπλούζα. 

Αποκαλυπτικές είναι οι μαρτυρίες στο Star, φίλων του θύματος και ενοίκων της πολυκατοικίας. Ιδιοκτήτης καταστήματος υποστήριξε ότι τα δύο αδέρφια είχαν τσακωθεί άσχημα και στο παρελθόν ενώ ένοικος πολυκατοικίας που γνώριζε τα δύο αδέλφια, υποστήριξε πως ο καθ΄ομολογία δράστης είχε παραβατική συμπεριφορά. «Έκλεβαν, μας είχαν κλέψει τα παπούτσια, το είδαμε από τις κάμερες» είπε.

Τα τελευταία δύο χρόνια η σχέση των δύο αδερφών -σύμφωνα με μαρτυρίες- ήταν ιδιαίτερα προβληματική. «Τον είχαν διώξει από το σχολείο. Πλακωνόταν συχνά με τον αδερφό του. Αυτός ήταν η αιτία που χώρισε το ζευγάρι» ανέφερε οικογενειακός φίλος.

Νέα Σμύρνη: Τι είπε στους αστυνομικούς η μητέρα

Το STAR αποκαλύπτει τα πρώτα λόγια της μητέρας στους αστυνομικούς. Είναι προφανές ότι σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ελαφρύνει τη δύσκολη θέση του 18χρονου γιου της, πήγε να παρουσιάσει τον φονικό καυγά των δύο παιδιών της, ως ατύχημα.



Η μητέρα του 18χρονου αδελφοκτόνου και του 16χρονου θύματος είπε στους αστυνομικούς: «Ο γιος μου είχε παραλάβει ένα δέμα με ξυραφάκι. Είχα ένα ψαλίδι για να κόψω τη συσκευασία. Ξεκίνησε ως αστείο, ο μικρότερος γιος μου να πειράζει στο αυτί τη γιαγιά του. Του είπα: ''Μην την πειράζεις, είναι μεγάλη γυναίκα''. Τότε ο μικρός έτρεχε προς εμένα και χωρίς να το καταλάβω, τρυπήθηκε με το ψαλίδι στα πλευρά. Παραπάτησε και χτύπησε στο πόμολο. Βγήκε από την κρεβατοκάμαρα και έπεσε στην κουζίνα. Του φώναζα: ''Ξύπνα, ξύπνα...''».