Με τον ένα γιο νεκρό και τον άλλον κατηγορούμενο για αδελφοκτονία, η οικογένεια στη Νέα Σμύρνη ζει το δικό της δράμα. Ένα δράμα που έχει ωστόσο συγκλονίσει το  πανελλήνιο, με τον 16χρονο να πέφτει νεκρός από τα χέρια του ίδιου του αδελφού του.

Για τον 18χρονο αδελφοκτόνο και πώς συνέβη το μοιραίο γεγονός στη Νέα Σμύρνη μίλησε η σύντροφός του, κάνοντας λόγο για ένα «καλό παιδί», που είχε το ψαλίδι «ως άμυνα».

Για τη συγκλονιστική υπόθεση αδελφοκτονίας στη Νέα Σμύρνη, όπου ένας 18χρονος σκότωσε με ψαλίδι τον 16χρονο αδελφό του, μίλησε η σύντροφος του πρώτου στην εκπομπή «Livenews», στο Mega.

Η νεαρή κοπέλα μίλησε για ένα «καλό παιδί», το οποίο χρησιμοποίησε πάνω στον καβγά το ψαλίδι για «άμυνα», ενώ περιέγραψε και τις στιγμές μετά τον τραυματισμό του 16χρονου, λέγοντας ότι ο 18χρονος έσπευσε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες, φωνάζοντας «τι σου έκανα αδερφούλη μου;». 

Διαβάστε επίσης: Νέα Σμύρνη: Σοκάρουν τα νέα ντοκουμέντα για την αδελφοκτονία (Εικόνες)

«Έφυγε ένα παιδί και ο σύντροφός μου πάει να μπει στη φυλακή. Είναι πολύ δύσκολο για εμένα. Επειδή θα πηγαίναμε ταξίδι στη Βουδαπέστη, είχαμε ξυπνήσει το απόγευμα και έλεγε πόσο χαρούμενος είναι που θα πηγαίναμε ταξίδι. Ήθελε να ηρεμήσει από κάποια πράγματα, το είχε ανάγκη. Είχε κάτι ξυριστικά, είχε ανοίξει τη συσκευασία και είχε πάρει το ψαλίδι» είπε η κοπέλα.

 «Εκεί έψαχνε ο σύντροφός μου μία μπλούζα και είπε στον αδερφό του ''πού είναι η μπλούζα μου;''. Το παιδί που έφυγε δεν την έδινε, και μετά πάνω στα νεύρα του ο μικρός έβρισε τον σύντροφό μου, τον είχε σπρώξει σε μία γωνία και ο σύντροφός μου, επειδή έχει σπάσει το χέρι του και έχει κάνει χειρουργείο, λόγω της άμυνας το έκανε όλο αυτό», πρόσθεσε η σύντροφος του 18χρονου.

 «Είναι πολύ καλό παιδί, έχει κάποια οικογενειακά προβλήματα, όπως όλες οι οικογένειες. Ήταν αγαπημένοι, αλλά υπήρχε ζήλια. Το άλλο παιδί είχε κι αυτό τα νεύρα του. Στον σύντροφό μου δεν του αρέσει να τον κρίνουν. Εμένα ποτέ δεν με πείραξε, ποτέ δεν μου έκανε κακό».

Όπως είπε η σύντροφος του 18χρονου, μόλις συνειδητοποίησε την πράξη του, έσπευσε να του κάνει ΚΑΡΠΑ, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

 «Αυτό το άτυχο ψαλίδι ήταν η άμυνά του. Όταν κατάλαβε τι έκανε, βοήθησε τον αδερφό του, του έκανε ΚΑΡΠΑ και φώναζε ''τι σου έκανα αδερφούλη μου;''. Μου έχει ανοιχτεί σε κάποια πράγματα, δεν είναι τέτοιο παιδί», είπε η σύντροφός του.

Δείτε όσα είπε η σύντροφος του 18χρονου αδελφοκτόνου στην εκπομπή «livenews»