Μια καθημερινή ‘’κόλαση’’ στα χέρια του πατέρα του, φέρεται να έζησε ο 16χρονος πατροκτόνος, που σκότωσε στα Καλύβια τον άνθρωπο που τον έφερε στη ζωή. Ενώ, σύμφωνα με νεότερα στοιχεία και τα άλλα μέλη της οικογένειας είχαν βιώσει την ίδια κακοποιητική συμπεριφορά από τον πατέρα τους.

Όπως αναλυτικά περιέγραψε η μητέρα του παιδιού στο κεντρικό ειδήσεων του Star, είχε πέσει και η ίδια θύμα της κακοποιητικής συμπεριφοράς του πρώην σύζυγο της στα Καλύβια.

Διαβάστε σχετικά: Καλύβια - Καθηγήτρια 16χρονου: "Στηρίζουμε τον μαθητή μας, είναι ένα τραγικό θύμα ενδοοικογενειακής βίας"

Νέα στοιχεία για την πατροκτονία στα Καλύβια - Η μητέρα του 16χρονου αποκαλύπτει σκληρά περιστατικά βίας και απειλών από τον 71χρονο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μητέρα του ανήλικου περιέγραψε στις Αρχές περιστατικά βίας και απειλών. Μία από αυτές ήταν ότι θα την έθαβε σε χαντάκι.

«Μία φορά που τσακωθήκαμε με είχε κάνει μαύρη στο ξύλο. Μου είχε σκίσει τα ρούχα και με έβλεπαν τα παιδιά να τρέχω στο σπίτι γυμνή και του φώναζαν να με αφήσει. Το είχα καταγγείλει τότε στο αστυνομικό τμήμα. Εκείνος μου έλεγε «πήγες και με έδωσες;». Ήθελε όλοι να κάνουν το δικό του. Να μην του φέρνουν ποτέ αντιρρήσεις και να κάθονται κλειδωμένοι στο σπίτι».

Το 16χρονο αγόρι θα επιτηρείται από επιμελητή καθώς αποφασίστηκε να παραμείνει ελεύθερος, χωρίς όρους. Ξύλο και απειλές από τον πατέρα τους, περιέγραψε και ο μεγαλύτερος αδερφός της οικογένειας.

Ο ίδιος ο 16χρονος, που τελικά δεν άντεξε και αφαίρεσε τη ζωή του πατέρα του, έχει πει: «Όλοι μας τραβήξαμε τόσα πολλά. Φάγαμε τόσο ξύλο εγώ, ο αδερφός μου, η αδερφή μου και η μάνα μου. Θυμάμαι πάντα την μάνα μου με κόκκινα μάτια να κλαίει».

Μεταξύ άλλων, ο 16χρονος έχει πει ότι ο πατέρας του τον κλείδωνε ακόμα και στη ντουλάπα χωρίς νερό και φαγητό...