Συμπληρώνεται ένας χρόνος... Από εκείνο το απόγευμα, προπαραμονές των Φώτων, όταν ο Παναγιώτης Τζένος μάς αποχαιρέτησε όλους, με τη βροντερή φωνή του, εδώ στον όμιλο των «Παραπολιτικών», και μας γέμισε ευχές γελώντας.

Μα δεν επέστρεψε.

Η είδηση του θανάτου του γενικού διευθυντή του δημοσιογραφικού οργανισμού «Παραπολιτικά» ακούστηκε σαν κακόγουστο αστείο στα γραφεία του ομίλου. Ουδείς ήθελε να πιστέψει ότι τόσο ξαφνικά, τόσο νέος, ο αγαθός «γίγαντας» των εφημερίδων και του ραδιοφώνου, μία μόλις ημέρα μετά την ονομαστική γιορτή του μοναχογιού του, έφυγε προδομένος από την καρδιά του.

Ήταν μόλις 46 ετών. Ο Παναγιώτης Τζένος υπέστη έμφραγμα στις 8 Ιανουαρίου του 2023, σε ξενοδοχείο της Πάτρας όπου βρισκόταν με την οικογένειά του για τις ημέρες των εορτών.

Σήμερα, η σύζυγός του Ανδριάνα Ζαρακέλη και ο 15χρονος γιος του, Γιάννης, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, μαζί με την ευρύτερη οικογένειά του από τον όμιλο των «Παραπολιτικών» θα τιμήσουν τη μνήμη του στη γενέτειρά του, την Κέρτεζη Καλαβρύτων, όπου θα τελεστεί ετήσιο μνημόσυνο.

Τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη.