Δυσάρεστα είναι τα νέα που έρχονται από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο Ηράκλειο, όπου εδώ και αρκετές μέρες νοσηλευόταν η 17χρονη μαθήτρια που υπέστη αλλεργικό σοκ και ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ξενοδοχείο στην Αμμουδάρα, στα πλαίσια σχολικής εκδρομής. Η ανήλικη σύμφωνα με τους γιατρούς είναι δυστυχώς εγκεφαλικά νεκρή. Χαροπάλευε επί τρεις και πλέον εβδομάδες, με τους δικούς της ανθρώπους να προσεύχονται για ένα θαύμα. Οι γιατροί από την πρώτη στιγμή είχαν τονίσει πως η κατάσταση της μικρής ήταν εξαιρετικά κρίσιμη και χρειαζόταν χρόνος για να οδηγηθούν σε ασφαλή συμπεράσματα.

*Διαβάστε ακόμα: Ηράκλειο: Διασωληνώθηκε 17χρονη μαθήτρια - Υπέστη ανακοπή μετά από αλλεργικό σοκ

Σύμφωνα με τα όσα επιβεβαίωσε μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, Ανέστης Κιούλπαλης, τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε η 17χρονη μαθήτρια προκειμένου οι γιατροί να διαπιστώσουν την εγκεφαλική της λειτουργία ολοκληρώθηκαν και δυστυχώς έδειξαν ότι η μαθήτρια είναι εγκεφαλικά νεκρή.

Όλες αυτές τις ημέρες οι γονείς, οι γιατροί και όσοι έζησαν από κοντά την περιπέτεια της μαθήτριας, περίμεναν να συμβεί ένα θαύμα ωστόσο όπως έδειξαν τα τεστ, η κατάσταση της άτυχης κοπέλας είναι μη αναστρέψιμη.