Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα στην Αχαΐα όπου μία 55χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, ενώ περίμενε σε στάση λεωφορείου.

Σύμφωνα με το thebest.gr, η άτυχη γυναίκα βρισκόταν επί της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών -Πύργου στα Μποντέικα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

Διαβάστε εδώ: Τραγικό τροχαίο στην Αχαΐα: Θανάσιμη παράσυρση πεζής στην εθνική οδό


Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική με δύο οχήματα και το ΕΚΑΒ, που επιβεβαίωσε τον θάνατο της 55χρονης, ενώ, σύμφωνα με την ίδια πηγή, από το τροχαίο τραυματίστηκε ελαφρά ένα ακόμη άτομο.

axaia_1


Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες η 55χρονη που έχασε τη ζωή της ήταν η Ελένη Δημητροπούλου που κατοικούσε στα Μποντέικα.

Την είδηση του θανάτου της ακολούθησε ανάρτηση του πρώην δήμαρχου Δυτικής Αχαΐας, Σπύρου Μυλωνά, ο οποίος την αποχαιρέτησε συντετριμμένος, κοινοποιώντας μία φωτογραφία τους.

eleni

«Δυστυχώς Ελένη δεν είναι πια μαζί μας! Έφυγε σήμερα με τραγικό τρόπο ενώ περίμενε στην στάση να πάει στην δουλειά της! Η Ελένη ήταν μια εξαιρετική γυναίκα, αγωνίστρια της ζωής και παράλληλα ένα ξεχωριστός άνθρωπος! Ο αδόκητος και άδικος θάνατός της μας γέμισε όλους θλίψη και πόνο! Ελένη καλό σου ταξίδι! Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό! Ο Θεός να σε κατατάξει στους δίκαιους και να δώσει δύναμη και υπομονή στην οικογένεια σου!», έγραψε στην ανάρτησή του ο κ. Μυλωνάς.