Θύμα διάρρηξης έπεσε μία 74χρονη γυναίκα στο σπίτι της στον Αχινό Στυλίδαςτο μεσημέρι της Τρίτης 2/01.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, την ώρα που η ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν μέσα στο σπίτι της και ενώ απουσίαζε και ο σύζυγός της, είδε ξαφνικά έναν κουκουλοφόρο να ψάχνει τα πράγματά της.

Πριν καν προλάβει να αντιδράσει η ηλικιωμένη γυναίκα, ο άγνωστος δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί, ωστόσο ξέχασε κάτι σημαντικό.

*Διαβάστε εδώ: Πάτρα: Περιπετειώδης καταδίωξη με πρωταγωνιστή δημοσιογράφο - Κυνήγησε και έπιασε ‘’τσαντάκια’’ που έκλεψε το πορτοφόλι ηλικιωμένης

Όπως διαπιστώθηκε, ο δράστης είχε εισέλθει στο δωμάτιο που κοιμόταν και είχε απομακρύνει από εκεί συρτάρι επίπλου και την τσάντα της ηλικιωμένης, την οποία μάλιστα έψαξε με την ησυχία του σε παρακείμενο δωμάτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης έκλεψε από το πορτοφόλι της γυναίκας 90 ευρώ, ενώ δεν πήρε μαζί του κάποια κοσμήματα μικρής αξίας που ήταν μέσα στην τσάντα.

Ακόμα, ο δράστης δεν πήρε τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού, τα οποία ήταν ακουμπισμένα στο μπράτσο του καναπέ, με τους θύτες να υποθέτουν όταν δεν πρόλαβε να τα πάρει μαζί του.

Μάλιστα, όπως διαπίστωσαν στη συνέχεια, ένα από τα κινητά δεν ήταν δικό τους, ενώ έλειπε το κινητό του συζύγου.


Ο δράστης μπέρδεψε το κινητό του με το κινητό του συζύγου της 74χρονης

Προφανώς ο δράστης πάνω στη βιασύνη του, άφησε το κινητό του και πήρε το κινητό του συζύγου της 74χρονης, το οποίο βέβαια και απενεργοποίησε.

Σημειώνεται ότι ο δράστης για να μπορέσει να εισέλθει στο σπίτι, σκαρφάλωσε τουλάχιστον 3,5 μέτρα, για να φτάσει στο μπαλκόνι και να παραβιάσει την μπαλκονόπορτα.

Μάλιστα, χρησιμοποίησε ένα σκαλιστήρι που βρήκε και το οποίο παράτησε στο σημείο.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο ΑΤ Στυλίδας που ανέλαβε την προανάκριση.