Την δική του μάχη εξακολουθεί να δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ο 34χρονος Κρητικός που δέχθηκε τα πυρά στο Γκάζι. Την ίδια ώρα φαίνεται ότι σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον πιστολέρο στο Γκάζι. Οι έρευνες των αστυνομικών έχουν προχωρήσει και η Κατερίνα Μαστραντωνάκη έχει αποκλειστικές πληροφορίες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Με την «ανάσα» των στελεχών του Τμήματος Εκβιαστών κινείται πλέον ο 37χρονος Αλβανός κακοποιός, ο οποίος σήκωσε το πιστόλι του και για ασήμαντη αφορμή πυροβόλησε τρεις νεαρούς έξω από μπαρ στο Γκάζι στις 16 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, οι αστυνομικοί του Εκβιαστών εντόπισαν την επαφή που έκανε ο 37χρονος προκειμένου να βρει πλαστά έγγραφα και να διαφύγει στο εξωτερικό.

Ο άνθρωπος αυτός σύμφωνα με τα αλβανικά μέσα, ήταν περίπου δέκα χρόνια στη φυλακή καθώς είχε πυροβολήσει έπειτα από ένοπλη ληστεία αστυνομικούς στη χώρα του.

Οι γιατροί κάνουν προσπάθειες να ξυπνήσουν τον 34χρονο

Σημαντική είναι η εξέλιξη σχετικά με την υγεία του 34χρονου από την Κρήτη που συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Οι γιατροί προσπαθούν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, επιχειρούν κατά διαστήματα να ξυπνήσουν το παλικάρι που δέχθηκε μια σφαίρα στο κεφάλι, κάποιες φορές ανταποκρίνεται ενώ άλλες φορές όχι. Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι γιατροί, κάθε λεπτό που περνά είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τη ζωή του.