Εντός της Αττικής εκτιμούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής ότι βρίσκεται μέχρι και σήμερα ο 37χρονος σεσημασμένος Αλβανός δολοφόνος που πυροβόλησε εν ψυχρώ και τραυμάτισε τρεις νεαρούς από την Κρήτη στο Γκάζι.

Διαβάστε ακόμα: Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Στα χνάρια του "πιστολέρο" η Αστυνομία

Είναι έτοιμος για όλα και κυκλοφορεί οπλισμένος σαν αστακός

Ο σκληρός κακοποιός προσπάθησε να αγοράσει πλαστά έγγραφα, πλην όμως οι αστυνομικοί τού… χάλασαν τη δουλειά την τελευταία στιγμή, αξιοποιώντας τις πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει όλες αυτές τις ημέρες που τον ψάχνουν. Ο καταζητούμενος, που σύμφωνα με τους διώκτες του είναι έτοιμος για όλα και κυκλοφορεί οπλισμένος σαν αστακός, δεν θα παραδοθεί εύκολα και στόχος των Αρχών είναι να τον πιάσουν εξαπίνης.

Δυνάμεις της Ασφάλειας Αττικής από διάφορες υπηρεσίες αναζητούν τον 37χρονο σεσημασμένο Αλβανό δολοφόνο συλλέγοντας πληροφορίες από δικούς του ανθρώπους, οι οποίες προς το παρόν δείχνουν να επιβεβαιώνονται. Ο ίδιος έχει εγκλωβιστεί, αφού οι αστυνομικοί έχουν μπλοκάρει όλες τις επαφές του με τον αλβανικό υπόκοσμο. Ο 37χρονος έχει δύο δρόμους, να διαφύγει είτε στην Αλβανία είτε στην Ιταλία, όπου υπάρχουν αρκετοί πρώην σύντροφοί του, από την εποχή που ανήκε σε μαφιόζικη οργάνωση και έκανε χτυπήματα στην Αλβανία. Για να συμβεί κάτι από τα δύο, όμως, ο 37χρονος θα πρέπει να βρει χρήματα και μεταφορικό μέσο. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, του στέλνουν μηνύματα διαμέσου δικών του ανθρώπων να παραδοθεί.