Ένα πολύ σημαντικό πρώτο βήμα για την επαναφορά στην κανονικότητα έγινε. Ο 34χρονος Δημήτρης Ο., ο οποίος δέχτηκε δολοφονική επίθεση από δύο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, Αλβανούς ποινικούς τα ξημερώματα της 16ης Δεκεμβρίου στο Γκάζι, δείχνει να αποκτά σιγά σιγά επαφή με το περιβάλλον.

Ο 34χρονος είχε υποβληθεί σε πολύ δύσκολη χειρουργική επέμβαση στη Νευροχειρουργική Κλινική του «Γ. Γεννηματάς», καθώς είχε δεχτεί σφαίρα στο κεφάλι από 9άρι όπλο.

*Διαβάστε εδώ: Σφίγγει ο κλοιός για τον πιστολέρο στο Γκάζι - Προσπάθησε να βγάλει πλαστά έγγραφα για να φύγει στο εξωτερικό

Ο νέος αυτός άνδρας είχε βγει για το μπάτσελορ πάρτι ενός πολύ καλού φίλου του. Αντίστοιχη επίθεση είχαν δεχτεί και ο αδελφός του Γιάννης Ο., όπως και ο Φραγκίσκος Ρ. Και οι τρεις κατάγονται από τα Μάλια της Κρήτης.

Ο 34χρονος αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη και απέκτησε επαφή με το περιβάλλον. Οι εκτιμήσεις των γιατρών διακατέχονται από πολύ συγκρατημένη αισιοδοξία.

Πληροφορίες αναφέρουν πως διέκοψαν τα κατασταλτικά φάρμακα και η πρώτη αντίδραση του οργανισμού αποπνέει δύναμη.

Παρ’ όλα αυτά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ασφαλέστερη εικόνα θα προκύψει μόλις οι ουσίες των κατασταλτικών φαρμάκων αποσυρθούν φυσικά από τον οργανισμό του 34χρονου.

Ο ασθενής, πάντως, έχει ανοίξει τα μάτια του, με τους γιατρούς να «σταυρώνουν» τα χέρια τους προκειμένου να μην έχει προκύψει σοβαρή ζημιά στον εγκέφαλο. Υπενθυμίζεται ότι το βλήμα που είχε δεχτεί δεν είχε εξέλθει του κρανίου, καθώς είχε σταματήσει πάνω σε οστό, ενώ υπήρχε μόνο τραύμα εισόδου.