Σκηνές τρόμου βίωσε ένας 14χρονος στην Αγία Παρασκευή, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από συνομίληκους του. Ο πατέρας του θύματος αναφέρει ότι το παιδί γύρισε στο σπίτι αιμόφυρτο, ενώ δήλωσε στην εκπομπή του MEGA "LiveNews" ότι ο γιος του βρίσκεται σε σοκ.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη, όταν ο 14χρονος μαθητής βγήκε από το σπίτι του για να πάει βόλτα τον σκύλο του. Εκείνη την ώρα οι συνομίληκοί του του έστησαν ενέδρα και του επιτέθηκαν, δίνοντάς του μπουνιά στη μύτη και τον έβαλαν να γονατίσει κάτω, τραβώντας τον βίντεο.

Στη συνέχεια οι ανήλικοι τον ανάγκασαν να βγάλει τα παπούτσια του και να τους ακολουθήσει ξυπόλητος στον δρόμο για να του δώσουν πίσω τον σκύλο του.

Μιλώντας στο Live News ο πατέρας του 14χρονου δήλωσε ότι τις επόμενες ημέρες ο γιος του θα δει κάποιον ψυχολόγο, ώστε να κριθεί εάν είναι σε θέση να επιστρέψει στο σχολείο του.

«Το παιδί είναι σε μία κατάσταση σοκ. Αυτή τη στιγμή νιώθει ότι εκκρεμεί εις βάρος του απειλή. Στο παιδί είπαν πως εάν ανοίξει το στόμα του θα τον σκοτώσουν. Το παιδί δεν μπορούσε να μας πει τι έγινε όταν ήρθε αιμόφυρτο, ξυπόλητο και κλαίγοντας».

"Αυτή τη στιγμή εκκρεμεί απειλή θανάτου στον γιο μου"

Αναφερόμενος στο πως θα δρούσε εάν το παιδί του ήταν στη θέση του θύτη είπε:

«Πρώτα θα το κατσάδιαζα και μετά θα έπαιρνα έναν δικηγόρο να του εξηγήσει τι άσχημα πράγματα είναι αυτά που κάνει. Μετά θα το πήγαινα στην αστυνομία, πρώτα απ’ όλα να κάνουμε την άρση της απειλής θανάτου στο άλλο παιδάκι».

"Ο γιος μου ξέρει αυτή τη στιγμή ότι κάποιος απειλεί τη ζωή του», συμπλήρωσε ο πατέρας του 14χρονου στο Live News. Σημειώνεται πως τόσο οι ανήλικοι δράστες όσο και οι γονείς τους είναι άφαντοι και δεν έχουν εντοπιστεί από τις Αρχές.