Δίχως αποτέλεσμα συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Μεσολογγίου για τον εντοπισμό του Μπάμπη Κούτσικου, του νεαρού άνδρα ο οποίος εξαφανίστηκε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης. Η αγωνία των συγγενών του, της μητέρας, των δύο αδερφών αλλά και των δεκάδων συγγενών και φίλων «έχει χτυπήσει κόκκινο» καθώς τέσσερις ημέρες τώρα, ψάχνουν εναγωνίως να τον εντοπίσουν, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο Μπάμπης, έπεσε θύμα ενέδρας από έναν επιχειρηματία της πόλης. Πλην όμως, μέχρι στιγμής, εάν και υπάρχουν πολλές ενδείξεις που οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα, δεν έχουν προκύψει εκείνα τα στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την εκτίμηση τους.

*Διαβάστε εδώ: Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Στο μικροσκόπιο το κινητό και το ΙΧ του 50χρονου κρεοπώλη - Νέος μάρτυρας "κλειδί"

Ο συγκεκριμένος άνδρας, έχει συλληφθεί και κρατείται για παράβαση του νόμου «Περί Όπλων», σε μια προσπάθεια οι αστυνομικοί να τον πιέσουν και να ομολογήσει την πράξη του.

Χθες το μεσημέρι, για μια ακόμη φορά, ο 50χρονος επιχειρηματίας οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Μεσολογγίου και σήμερα, στη μια αναμένεται να παρουσιαστεί εκ νέου ενώπιον των εισαγγελικών αρχών. Εάν δεν προκύψει κάποιο καινούριο στοιχείο, οι δικαστικές αρχές θα πρέπει να αφήσουν ελεύθερο τον βασικό ύποπτο της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου.

Ενέργεια η οποία εγκυμονεί κινδύνους καθώς υπάρχουν φόβοι ότι φίλοι ή και συγγενείς του Μπάμπη, μπορεί να επιτεθούν στον 50χρονο επιχειρηματία, ενώ κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο βασικός ύποπτος της εξαφάνισης του 31χρονου αγοριού να προσπαθήσει να εξαφανιστεί.


Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη Κούτσικου

Οι έρευνες, συνεχίζονται και σήμερα σε μια έκταση εκατοντάδων στρεμμάτων, σε μια έκταση περιμετρικά των πρώην εγκαταστάσεων των ΤΕΙ Μεσολογγίου. Μέχρι στιγμής όμως, δεν έχει προκύψει κανένα απολύτως στοιχείο που να βοηθά τις έρευνες.

Δυστυχώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί θεωρούν πως ο 31χρονος, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, τόσες ημέρες μετά την εξαφάνιση του. Ο βασικός ύποπτος, συνεχίζει να εμμένει στην αρχική του θέση, πως δηλαδή δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση. Το αυτοκίνητο του επιχειρηματία βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στα εγκληματολογικά εργαστήρια και οι αστυνομικοί αναζητούν ευρήματα από αίμα ή κάποιο άλλο στοιχείο που να «δένει» την υπόθεση.

Ως προς τις καταθέσεις ανθρώπων που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, ενδιαφέρον έχει η κατάθεση του ανθρώπου που υπέδειξε ο επιχειρηματίας πως είχε ραντεβού με τον Μπάμπη για να πάνε για κυνήγι. Σύμφωνα με την κατάθεση του 50χρονου, ο Μπάμπης του ζήτησε να τον πάει έξω από την ταβέρνα του Ρήγα στον κόμβο που οδηγεί στα πρώην ΤΕΙ, όπου θα είχε συνάντηση με έναν φίλο του για να πάνε για κυνήγι. Ο φίλος του Μπάμπη, κατάθεσε στους αστυνομικούς πως ουδέποτε είχε κανονίσει με την αγνοούμενο να πάνε για κυνήγι, ενώ σήμερα, σε λίγη ώρα, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες των Παραπολιτικών, αναμένεται να δώσουν κατάθεση συγκεκριμένα πρόσωπα που φέρονται να έχουν δει το όχημα του επιχειρηματία να κινείται σε συγκεκριμένο σημείο του Μεσολογγίου με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Σε σημείο όπου δεν δικαιολογείτο η παρουσία του, σε μια χρονική στιγμή που ο ίδιος ο βασικός ύποπτος έχει υποστηρίξει ότι βρισκόταν σε εκ διαμέτρου αντίθετη περιοχή.