Το προφίλ του συνεργού για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου από τον σύντροφο της στη Θεσσαλονίκη έγινε γνωστό. Πρόκειται για έναν 34χρονο, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, σύμφωνα με τον Alpha. 

Συγκεκριμένα, οι γείτονες του 34χρονου συνεργού αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν ιδιαίτερα οξύθυμο άνθρωπο που προκαλούσε πολλά προβλήματα σε όλους τους ενοίκους της πολυκατοικίας που έμενε.

Μάλιστα, όπως σημείωναν χαρακτηριστικά "δεν έπεσαν από τα σύννεφα".

Θεσσαλονίκη: "Έγινε λάθος, αλλιώς το σχεδιάσαμε"

«Έγινε λάθος, αλλιώς το σχεδιάσαμε». Με αυτά τα κυνικά λόγια, ο 39χρονος δολοφόνος της 41χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη, αντιμετώπισε τη σύλληψή του από την Αστυνομία.

Όπως αναφέρει ο ALPHA, ο 39χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς πως είχε σχεδιαστεί εικονική ληστεία για να πάρει χρήματα από τη σύντροφό του καθώς χρωστούσε μεγάλα χρηματικά ποσά λόγω του πάθους του με τον τζόγο.

Μάλιστα, ο συνεργός του, ήταν ένας από τους ανθρώπους στους οποίους χρωστούσε ο 39χρονος και συγκεκριμένα ένα ποσό της τάξεως των 650 ευρώ.

Αυτός είναι ο συνεργός του 39χρονου δολοφόνου από τη Θεσσαλονίκη


Ωστόσο, το πλάνο των δυο σατανικών δολοφόνων ήταν να μπει πρώτα ο 39χρονος, ώστε να τον απειλήσει ο συνεργός του μπροστά στη Γεωργία, για να την πιέσουν και να πάρουν τα χρήματα.

Να σημειωθεί πως ο 39χρονος δεν έχει υπογράψει την ομολογία του αρνούμενος πεισματικά να κάνει κάτι τέτοιο.

"Ζιγκολό" στο επάγγελμα ο σύντροφος του θύματος

Νέες αποκαλύψεις για τον έγκλημα στη Θεσσαλονίκη καθώς ο 39χρονος σύντροφος και δολοφόνος της 41χρονης Γεωργίας ήταν... άεργος με στόχο να «τρώει» χρήματα από τις συντρόφους του!

Σύμφωνα με τον ALPHA, ο 39χρονος Άκης δεν είχε εργαστεί σχεδόν ποτέ στη ζωή του και πρώην σύντροφοί του έκαναν λόγο για έναν άνθρωπο που τους έπαιρνε τα χρήματα!

Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν δολοφονήσει την 41χρονη έγκυο σύντροφό του, της ζητούσε επίμονα χρήματα και όταν εκείνη δεν του τα έδωσε, αποφάσισε να σκηνοθετήσει την αιματηρή ληστεία στην οικία τους με έναν 34χρονο συνεργό του.