Σοκαριστικές είναι οι νέες πληροφορίες, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη από τον σύντροφο της και τον φίλο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης προκύπτει ότι η σορός του θύματος φέρει τραύμα στη δεξιά τραχηλική χώρα, διατομή όλων των αγγείων και τρία χτυπήματα με μαχαίρι κουζίνας, που προκάλεσαν ακατάσχετη αιμορραγία.

*Διαβάστε ακόμα: Θεσσαλονίκη: Βίντεο - ντοκουμέντο λίγο πριν τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου - Ήταν χέρι - χέρι με τον σύντροφό της

Το άψυχο σώμα της 41χρονης Γεωργίας βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε δασώδη έκταση ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα.

Ο σύντροφος της 41χρονης και ο φίλος του φέρονται να της είχαν στήσει ενέδρα.


Όθων Παπαδόπουλος: «Θα διέκοπτε την κύησή της η Γεωργία»


Ο δικηγόρος του συντρόφου της 41χρονης εγκύου που βρέθηκε δολοφονημένη και κατακρεουργημένη στη Θεσσαλονίκη, Όθων Παπαδόπουλος, μίλησε στο «LIVE NEWS» του MEGA για την υπόθεση.

«Η θέση του (εντολέα) είναι αρνητική σε σχέση με την κατηγορία. Δεν έχει αποδοθεί αναλυτική απολογία, γιατί όταν πλέον ολοκληρώθηκε η επικοινωνία μου μαζί του, δεν αισθανόταν ο ίδιος έτοιμος να δώσει πλήρη περιγραφή των θέσεων του. Μία πληροφορία που γνώριζα από την πρώτη μέρα – και μπορώ να σας δώσω – είναι ότι την Δευτέρα βράδυ τελέστηκε η πράξη και Τετάρτη πρωί υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού από την Γεωργία για να προχωρήσει σε έκτρωση και να διακόψει την κύησή της. Η έντονη επιθυμία του εντολέα ήταν να μην διακόψει αυτή την κύηση».

Και πρόσθεσε ο κ. Παπαδόπουλος: «Σύμφωνα με τα όσα έχει αναφέρει ο 39χρονος, η θέση του είναι ότι η Γεωργία πιεζόταν από την οικογένειά της να μην προχωρήσει σε αυτή την κύηση με την ίδια να ακολουθεί την προτροπή της οικογένειάς της».

«Δεν γνώριζε το γεγονός της ανθρωποκτονίας»

Ειδικά για την δολοφονία της 41χρονης ο δικηγόρος του 39χρονου ανέφερε: «Η θέση του είναι ότι δεν γνώριζε το γεγονός της ανθρωποκτονίας που είχε τελεστεί σε βάρος της συντρόφου του».