Νέα στοιχεία στη δημοσιότητα για τον 51χρονο κρεοπώλη που συνδέεται με την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι, αλλά και για τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Η ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, τις κρίσιμες ώρες που φαίνεται να είναι ασαφές τι κάνει ο 51χρονος, έχει για την κρίσιμη εκείνη ώρα ένα σημαντικό στοιχείο.

Ο κρεοπώλης έχει καταγραφεί από κάμερα της Ιόνιας Οδού στο ύψος των διοδίων, δηλαδή από εκεί που μπαίνει ο δρόμος από την Ιόνια Οδό προς το Μεσολόγγι, στην είσοδο του Μεσολογγίου, να κινείται με το αυτοκίνητό του στον παράπλευρο δρόμο στην παλιά Εθνική Οδό Μεσολογγίου. Υπενθυμίζεται πως η Ιόνια Οδός και η παλιά Εθνική Οδός του Μεσολογγίου σε ένα μεγάλο τμήμα τους είναι πολύ κοντά.



Ο 51χρονος απεικονίζεται στην παλιά Εθνική Οδό τις κρίσιμες ώρες και να επιστρέφει στο ίδιο σημείο μετά από περίπου 50 λεπτά. Με βάση αυτά δεδομένα και με το δεδομένο ότι ο 51χρονος κρεοπώλης, που είναι κυνηγός, πιθανώς κινήθηκε προς το όρος Αράκυνθος προς την ορεινή Ναυπακτία.

Οι Αρχές εστιάζουν σε αυτά τα κρίσιμα λεπτά – 25 για να πάει και 25 για να γυρίσει – και με βάση αυτά δημιουργούνται «χάρτες» αναφορικά με τα μέρη που κινήθηκε.

Δεν είναι σαφές τι και αν είχε όπλο μαζί του ο 51χρονος όταν ήταν μαζί με τον αγνοούμενο.

Mεσολόγγι: Που πέφτει το "βάρος" των ερευνών

Η ΕΛ.ΑΣ εστιάζει στο κινητό του θύματος και στο smart watch του και τα εγκληματολογικά εργαστήρια προσπαθούν να βρουν το στίγμα του κινητού.

Το κινητό και το smart watch δεν έχουν βρεθεί ωστόσο οι Αρχές προσπαθούν να αναζητήσουν στοιχεία από το cloud και να δουν την διαδρομή του 31χρονου.