Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε στον 50χρονο που δολοφόνησε τον 33χρονο κουνιάδο του, επειδή αυτός κακοποιούσε σεξουαλικά τη 18χρονη κόρη του από την ηλικία των 9 ετών.

Στον eισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου οδηγήθηκε λίγα λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι ο 50χρονος δράστης του εγκλήματος που έγινε το βράδυ της Τρίτης 9/01, κοντά στα Αστέρια Αγριάς, με θύμα τον 33χρονο κουνιάδο του θύτη.

Ο 50χρονος εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Στη συνέχεια ο δικηγόρος του, Μιχ. Βασιλικός, ζήτησε και πήρε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα για την απολογία στον ανακριτή.

Ο κατηγορούμενος είναι εργάτης γης και περιστασιακά απασχολείται και ως οικοδόμος.

*Διαβάστε εδώ: Βόλος: Τη βίαζε, την εκβίαζε για 3.000 ευρώ και της έπαιρνε τα λεφτά για το νοίκι - Πώς έφτασε στο έγκλημα ο 50χρονος πατέρας

Έχει 3 παιδιά από τον πρώτο του γάμο και ένα παιδί από τον γάμο του με την αδελφή του θύματος.

Ο 33χρονος ήταν ανεπάγγελτος και φέρεται να βίασε τη μικρότερη από τις 3 κόρες του γαμπρού του. Τα άλλα δύο μεγαλύτερα κορίτσια δήλωσαν πως δεν ενοχλήθηκαν ποτέ από το θύμα.

Πάντως, η τοπική κοινωνία της Αργαλαστής μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον δράστη του φονικού.

Η 18χρονη κόρη του αποκάλυψε μόλις χθες στον πατέρα της ότι ο 33χρονος αδελφός της δεύτερης γυναίκας του ασελγούσε σε βάρος της από την ηλικία των 9 ετών, ενώ από τα 12 έως τα 14 χρόνια της τη βίαζε.

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να την εκβιάζει τους τελευταίους 8 μήνες (κατά πληροφορίες ζητώντας 3.000 ευρώ) πως θα δημοσιοποιούσε φωτογραφίες της.

Το βιντεοληπτικό υλικό των απειλών θα το λάβει η Αστυνομία από το κινητό της 18χρονης.

Δολοφονία στον Βόλο: Σκότωσα αυτόν που δηλητηρίαζε το παιδί μου

Η 18χρονη πλέον κοπέλα φέρεται να εξιστόρησε στους αστυνομικούς πως τον τελευταίο καιρό δεχόταν εκβιασμούς από το θύμα να του δώσει 3.000 ευρώ, ώστε να μη δημοσιοποιήσει βίντεο και φωτογραφίες από τις αρρωστημένες πράξεις του.

*Διαβάστε εδώ: Έγκλημα στον Βόλο: Εδώ σκότωσε ο 50χρονος τον 33χρονο κουνιάδο του επειδή βίαζε την κόρη του (Εικόνες)

Μάλιστα, προσκόμισε στους αστυνομικούς μηνύματα που της έστελνε ο 33χρονος με τα βίντεο που είχε ο ίδιος καταγράψει, ώστε να την πιέσει ψυχολογικά και να ενδώσει στους εκβιασμούς του.

Ο 33χρονος φέρεται να βίαζε τη νεαρή από την ηλικία των 9 ετών, ενώ όταν μεγάλωσε και έφτασε στην ηλικία περίπου των 12, ξεκίνησε να τη βιντεοσκοπεί και να τη φωτογραφίζει σε άσεμνες στάσεις.

Όταν δε η κοπέλα ξεκίνησε να εργάζεται περιστασιακά, εκείνος της τηλεφωνούσε και της ζητούσε να του παραδώσει τα χρήματα που έβγαζε, υπό την απειλή ότι θα δημοσιεύσει το υλικό που είχε στην κατοχή του.


Πώς έμαθε ο 50χρονος για τους βιασμούς της κόρης του

Ο 50χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως τον τελευταίο καιρό η κόρη του, η οποία σπουδάζει σε άλλη πόλη, του ζητούσε συνεχώς χρήματα.

Όταν όμως έμαθε ότι χρωστούσε ενοίκια, ανησύχησε και τη ρώτησε αν της συνέβαινε κάτι.

«Το τελευταίο διάστημα, που η κόρη μου σπούδαζε, ζητούσε συνεχώς χρήματα να της στέλνω. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν ο σπιτονοικοκύρης του διαμερίσματος που μένει με πήρε τηλέφωνο ότι του χρωστούσε ενοίκια, ενώ εγώ και η μητέρα της τής στέλναμε κανονικά χρήματα.

Όταν μίλησα με το παιδί για να δω τι συμβαίνει, άρχισε να κλαίει και μου είπε όλα όσα ζούσε τόσα χρόνια με τον 33χρονο που τη βίαζε και τα βίντεο που είχε και την εκβίαζε και της έπαιρνε τα λεφτά. Δηλητηρίαζε το παιδί μου, έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι», φέρεται να είπε ο δράστης.


Είδε τα μηνύματα στο κινητό της κόρης του και θόλωσε

Αρχικά ο 50χρονος είχε σκοπό να υποβάλει μήνυση σε βάρος του κουνιάδου του.

Όταν όμως τύπωσαν τα μηνύματα που έστελνε στη 18χρονη για να τα συμπεριλάβουν στη μήνυση, τα διάβασε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του.

Ο 50χρονος πήγε στο σπίτι του στην Αργαλαστή Πηλίου και πήρε την καραμπίνα που κατείχε νόμιμα. Στη συνέχεια κινήθηκε στην επαρχιακή οδό Βόλου – Ζαγοράς και τηλεφώνησε στη σύζυγό του, λέγοντάς της ότι είχε πρόβλημα το αυτοκίνητό του. Της ζήτησε να ειδοποιήσει τον αδελφό της για να πάει να τον βοηθήσει.

Όταν ο 33χρονος έφτασε στο σημείο, οι δύο άνδρες λογομάχησαν και ο 50χρονος τον πυροβόλησε στο πρόσωπο, σκοτώνοντάς τον. Κατόπιν τηλεφώνησε στην Αστυνομία και είπε ότι είχε σκοτώσει τον κουνιάδο του.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον 33χρονο νεκρό με τραύματα στο πρόσωπο και ίχνη πυροβολισμών στο στήθος. Δίπλα του ήταν η καραμπίνα του δράστη σε κομμάτια και απέναντι το αυτοκίνητό του σε λειτουργία.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.