Αποφασισμένος να πάρει το νόμο στα "χέρια" του και να σκοτώσει τον 33χρονο κουνιάδο του ήταν ο 50χρονος πατέρας από το Βόλο, από τη στιγμή που έμαθε πως επί 9 χρόνια εκείνος βίαζε την κόρη του.

Του έκλεισε ραντεβού σε έναν συγκεκριμένο δρόμο, που έμελλε να είναι το σημείο όπου τον δολοφόνησε, καθώς, όπως υποστήριξε αργότερα τις αστυνομικές αρχές, βίαζε την κόρη του εδώ και εννέα χρόνια.


Βόλος: "Έκανα αυτό που έπρεπε. Πατέρας είμαι"


Η κόρη του είπε στον 50χρονο, ότι 33χρονος την εκβίαζε πως θα δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από τις πράξεις του, αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

«Το τελευταίο διάστημα η κόρη μου ζητούσε συνεχώς χρήματα. Εγώ της έστελνα κανονικά. Όμως, όταν με πήρε ο σπιτονοικοκύρης της πως του χρωστούσε ενοίκια, κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει. Όταν την ρώτησα, εκείνη έβαλε τα κλάματα και μου είπε πως ο 33χρονος την βίαζε από τα 9 της χρόνια. Μου έδειξε μάλιστα τα βίντεο που την εκβίαζε και τα μηνύματα που της ζητούσε λεφτά. Θόλωσα δεν μπορούσα να πιστέψω τι έκανε στο παιδί μου… Έκανα αυτό που έπρεπε. Πατέρας είμαι», δήλωσε ο 50χρονος.

Βόλος: Τα πρώτα λόγια της συζύγου του 50χρονου

Η σύζυγος του 50χρονου δράστη και αδελφή του θύματος μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS για το τι συνέβη μεταξύ τους και περιγράφει το πώς ο σύζυγός της έφτασε στη δολοφονία του αδελφού της.

«Ο άντρας μου ‘’έφαγε’’ τον αδελφό μου. Ήρθε, έφαγε, ντύθηκε, μετά έκανε τη «δουλειά» του και με πήρε και λέει: ‘’Το έκανα’’. Μετά από μία ώρα με πήρε τηλέφωνο και μου λέει: ‘’Τον σκότωσα’’. Δεν ξέρω εγώ από αυτά, ό,τι λέει αυτός. Εγώ ούτε είδα, ούτε μου είπε κανένας, ούτε κατάλαβα τίποτα, δεν ξέρω», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Καταρχάς νωρίτερα δεν είχαν πολλά ‘’πάρε-δώσε’’, δεν ξέρω τώρα τι έμπλεξε ο άντρας μου. Αλλά ό,τι και να είχε υπάρχει ένας νόμος. Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω παραπάνω. Δεν έχει δικαίωμα κανένας να σκοτώσει κάποιον σήμερα. Έχει αφήσει μία γυναίκα, ένα παιδί, παντρεμένος άνθρωπος».