Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που βίωνε για σειρά ετών 18χρονη  από τον Βόλο, η οποία αναγκάστηκε να αποκαλύψει στους γονείς της τη σεξουαλική κακοποίηση από τον κουνιάδο του πατέρα της, όταν εκείνος επέστρεψε ύστερα από τέσσερα χρόνια κι άρχισε να την εκβιάζει. 

Διαβάστε σχετικά: Βόλος – Δικηγόρος 50χρονου που σκότωσε τον κουνιάδο του: Λυπάται για όσα συνέβησαν, δεν αποδέχεται ότι είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση

Η 18χρονη, που αποκάλυψε στον πατέρα της τους βιασμούς που δεχόταν από την ηλικία των εννέα ετών, όταν μπήκε στο «στόχαστρο» των αρρωστημένων ορέξεων του 33χρονου πλέον άνδρα, ο οποίος είναι αδερφός της συζύγου του πατέρα της.

Ο εφιάλτης της 18χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από τον κουνιάδο του πατέρα της στον Βόλο ξεκίνησε όταν ήταν μόλις εννέα ετών

Όλα ξεκίνησαν το 2014, όταν το κορίτσι ήταν τότε εννέα ετών και ο δράστης 24. Τότε ο νεαρός άνδρας άρχισε να παρενοχλεί σεξουαλικά το παιδί, θωπεύοντάς το μεταξύ άλλων και σε απόκρυφα του σημεία. Το σκηνικό με τις παραπάνω πράξεις διήρκεσε για τρία χρόνια κι όταν η κοπέλα έφτασε στην ηλικία των 12 ετών, τότε ξεκίνησε ένα μεγαλύτερο μαρτύριο.

Στην πιο τρυφερή ηλικία της βιάστηκε κατά εξακολούθηση από τον 33χρονο άνδρα, ακόμα και μέσα στο σπίτι των γονιών της. Το νοσηρό σκηνικό που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην ψυχή της ανήλικης κράτησε για δύο χρόνια, καθώς ο δράστης βίαζε το ανήμπορο και φοβισμένο κορίτσι έως την ηλικία των 14 ετών. Η φρίκη όμως δεν σταματούσε εκεί, καθώς ο θύτης έβγαζε φωτογραφίες και βίντεο τις αρρωστημένες πράξεις του.

Ο 33χρονος την εκβίαζε και της απέσπασε 3.000 ευρώ για να μη δημοσιοποιήσει το οπτικό υλικό

Με το οπτικό υλικό της φρίκης επέστρεψε ύστερα από τέσσερα χρόνια κι άρχιζε να εκβιάζει τη 18χρονη κοπέλα. Ο  33χρονος τους τελευταίους 10 μήνες ζητούσε συνεχώς χρήματα για να μη δημοσιοποιήσει τις εικόνες, με την κοπέλα να του καταβάλλει περίπου 3.000 ευρώ, τα οποία προορίζονταν για τα ενοίκια του διαμερίσματος που έμενε στην πόλη που σπούδαζε.

Στα μηνύματα που έστελνε ο δράστης στο κινητό τηλέφωνο της 18χρονης τής ανέφερε ότι σε περίπτωση που δεν του καταβάλει τα χρήματα, θα δουν όλοι τα όσα είχε καταγράψει. Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη του εφιάλτη που είχε βιώσει η κοπέλα ξεκίνησε, όταν ο 50χρονος πατέρας του κοριτσιού, που σκότωσε τον κουνιάδο του, πληροφορήθηκε ότι η κόρη του δεν είχε πληρώσει με τα χρήματα που της είχε στείλει τα ενοίκια του σπιτιού όπου έμενε.

Η 18χρονη αρχικά είχε πει ότι τα είχε δώσει σε κάποιον που την εκβίαζε, χωρίς όμως να αναφέρει το όνομά του. Το πρωί της περασμένης Τρίτης (09.01.24) όμως αναγκάστηκε να πει όλη την αλήθεια και να κατονομάσει τον 33χρονο ως τον εκβιαστή και βιαστή της.  

Δείτε το βίντεο του MEGA: