Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για τη γυναικοκτονία της εγκύου στη Θεσσαλονίκη. Ο 39χρονος σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία, διακοπή της κύησης της 41χρονης Γεωργίας, ληστεία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία.

Ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο για τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη βλέπει το φως της δημοσιότητας, το οποίο έχει καταγραφεί λίγη ώρα μετά το αποτρόπαιο έγκλημα του 39χρονου συντρόφου της και του φίλου του. Πρόκειται για τη στιγμή που οι δύο δράστες μεταφέρουν το πτώμα της στους δρόμους της Καλαμαριάς.

Το βίντεο, το οποίο έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας παρακείμενης επιχείρησης, δείχνει τους δύο άνδρες, τον 39χρονο σύντροφο της 41χρονης και τον 34χρονο φίλο του, να μεταφέρουν το πτώμα της μέσα σε ένα μπαούλο.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο:


Δολοφονία 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη: Τι δηλώνει ο 39χρονος σύντροφός της

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο δράστες έχουν συλληφθεί και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν το Σάββατο 13 Ιανουαρίου. Και οι δύο δίνουν διαφορετικές εκδοχές για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ, ενώ αρνούνται κάθε συμμετοχή στο στυγερό έγκλημα.

Διαβάστε ακόμα: Δολοφονία 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη - Δικηγόρος 39χρονου: Η αδερφή του έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική

Ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας φέρεται να δηλώνει ότι... κοιμόταν και δεν γνωρίζει πώς και για ποιο λόγο δολοφονήθηκε η τριών μηνών έγκυος σύντροφός του.

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 41χρονης

Την ίδια ώρα, σε κλίμα οδύνης στενοί συγγενείς, φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα της Γεωργίας την αποχαιρέτησαν σήμερα (11/01) στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, όπου τελέστηκε η κηδεία της, ενώ ακολούθησε η ταφή στα κοιμητήρια της περιοχής.