Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση της 19χρονης Κράσια Ολόντο μαζί με το μωρό της, Ζαγιάνα Ντένγκο, από τη Νέα Ιωνία, με το Χαμόγελο του Παιδιού να εκδίδει Missing Alert, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Τα ίχνη των δύο γυναικών από το Κονγκό χάθηκαν χθες, Τρίτη (10/1), στις 08:00 το πρωί στη Νέα Ιωνία. Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Missing Alert κατόπιν εισαγγελικής εντολής, με το που έγινε γνωστή σήμερα η εξαφάνισή τους.

Η 19χρονη Κράσια Ολόντο έχει μαύρα κοντά μαλλιά τύπου ράστα, μαύρα μάτια, ύψος 1.65 και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκό μπουφάν, λευκή μπλούζα και μαύρο παντελόνι.

Η κόρη της Ζαγιάνα Ντένγκο έχει μαύρα κοντά μαλλιά και μαύρα μάτια. Δεν είναι γνωστό τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

210

Οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.