Δίχως αποτέλεσμα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του νταή συντρόφου της νεαρής μητέρας, η οποία καταγγέλλει ενδοοικογενειακή βία, μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του τέταρτου παιδιού τους, ένα αγοράκι μόλις 4 ετών, μέσα στο σπίτι τους, στον καταυλισμό αθιγγάνων στον Βλυχό Μεγάρων.

Οι αστυνομικοί έχουν στήσει μπλόκα σε διάφορα σημεία της Δυτικής Αττικής, στους καταυλισμούς αθιγγάνων όπου πιστεύεται πως έχει γνωστούς και επαφές ο αναζητούμενος σύντροφος, που κατηγορείται πως ξυλοκόπησε με πρωτοφανή βιαιότητα το μικρότερο παιδί της οικογένειας της συντρόφου του. Το παιδί νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων, δίνοντας μάχη να κρατηθεί στη ζωή και τους γιατρούς να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους ώστε να το βοηθήσουν να κερδίσει τη μάχη από τα πολλαπλά χτυπήματα.

*Διαβάστε εδώ: Ξυλοδαρμός 4χρονου στα Μέγαρα: Στο νοσοκομείο και τα 3 αδέρφια του – Χειρουργήθηκε ο 8χρονος


Ο δράστης είχε ρίξει καυτό νερό στο παιδί πριν από λίγες ημέρες

Σύμφωνα με την κατάθεση της ίδιας της μητέρας των παιδιών, ο δράστης πριν από λίγες ημέρες είχε ρίξει καυτό νερό πάνω στο παιδί προκαλώντας του εγκαύματα, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Έχει σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού, υποστήριξε η γυναίκα, η οποία πριν από περίπου ενάμιση μήνα είχε καταγγείλει στο τοπικό τμήμα τον σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία. Η εισαγγελική απόφαση για την προσαγωγή του νεαρού συντρόφου, ωστόσο, δεν πρόλαβε να γίνει πράξη, με τον δράστη να χτυπά αλύπητα το 4χρονο αγόρι.

Όμως και τα άλλα τρία παιδιά της οικογένειας φαίνεται πως έχουν πέσει θύματα κακοποιητικής συμπεριφοράς από τον ίδιο άνθρωπο. Μάλιστα, το ένα φέρεται να είχε κάταγμα το οποίο ουδέποτε είχε αναφερθεί στις Αρχές, έπειτα από βάναυσο ξυλοδαρμό.

Ο δράστης πιστεύεται πως κρύβεται σε κρησφύγετο στη Δυτική Αττική, όπου πιστεύει πως οι Αρχές δεν θα μπορέσουν να ερευνήσουν λόγω των γνωστών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικές υπηρεσίες κατά τις έρευνες στον συγκεκριμένο καταυλισμό.