Τον παίκτη καλαθοσφαίρισης του Περιστερίου Τρέβορ Τόμπσον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία η 26χρονη Αμερικανίδα σύντροφός του.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, η νεαρή γυναίκα δέχθηκε επίθεση, χτυπήματα αλλά και μια δαγκωματιά, ενώ από την Παρασκευή το βράδυ, οπότε και έγινε η καταγγελία, ο 30χρονος αθλητής παραμένει ασύλληπτος.

*Διαβάστε εδώ: Άφαντος ο μπασκετμπολίστας που κατηγορείται ότι χτύπησε και δάγκωσε τη σύντροφό του

Όπως περιέγραψε στους αστυνομικούς του τμήματος Ομονοίας η 26χρονη, όλα άρχισαν έπειτα από έναν διαπληκτισμό, όταν ο σύντροφός της ξαφνικά την έπιασε από τον λαιμό, τη χτύπησε και τη δάγκωσε μια φορά στην πλάτη.

Η νεαρή Λ.Μ., επίσης μπασκετμπολίστρια, που ανήκει σε μικρή ομάδα, αρνήθηκε να οδηγηθεί σε δομή φιλοξενίας μέχρι να συλληφθεί ο κατηγορούμενος και δεν θέλησε να εγκαταστήσει την εφαρμογή με το κουμπί πανικού στο κινητό της, ενώ ήταν αρνητική και στο να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση ή να δώσει τη διεύθυνση διαμονής του συντρόφου της.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς η ίδια, είναι ζευγάρι με τον Τόμπσον εδώ και λίγο καιρό, γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών, ωστόσο η συμπεριφορά του την Παρασκευή ήταν πρωτοφανής, αφού της επιτέθηκε με μίσος, ενώ στη συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί με τις Αρχές να τον αναζητούν στο πλαίσιο του αυτόφωρου.


Ο 30χρονος αρνείται τις κατηγορίες

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο 30χρονος Αμερικανός υπήκοος αρνείται όσα του καταλογίζει η σύντροφός του, υποστηρίζοντας σε φιλικά του πρόσωπα πως δεν έκανε ποτέ κακό στην 26χρονη.

Μάλιστα, εξέφρασε την εκτίμηση πως η «παρεξήγηση» θα λυθεί άμεσα, αφού ο ίδιος δεν έκανε τίποτε από όσα καταγγέλλονται, με τους αστυνομικούς να σχηματίζουν σε βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.

Ο φάκελος με την κατάθεση της νεαρής συντρόφου και άλλα ευρήματα των αστυνομικών έχει ήδη αποσταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Αθηνών, ο οποίος θα τα εξετάσει και θα προχωρήσει στη διερεύνηση της υπόθεσης. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα BasketNews, η Αστυνομία την Παρασκευή έψαχνε τον παίκτη στο ΟΑΚΑ, ωστόσο ο ίδιος δεν εμφανίστηκε σε προγραμματισμένο παιχνίδι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0pytnpllmx5)