Τρία ανήλικα κορίτσια έπεσαν θύματα δύο αδίστακτων Αλβανών, οι οποίοι τα εξέδιδαν σε ενδιαφερόμενους, αφού προηγουμένως είχαν σηκώσει φωτογραφίες τους σε γνωστή ιστοσελίδα που διαφημίζονται οίκοι ανοχής και εκδιδόμενες γυναίκες στην Ελλάδα.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και έναν άνδρα που συνερεύθηκε με μία από τις ανήλικες και μία ακόμη κοπέλα, πληρώνοντας 100 ευρώ την καθεμία για τους βιασμούς. Η υπόθεση θυμίζει τον τρόπο λειτουργίας του κυκλώματος των παιδοβιαστών του Κολωνού, με τους αστυνομικούς να έχουν θέσει υπό παρακολούθηση τις τελευταίες ημέρες το ζευγάρι των Αλβανών.

Η υπόθεση δείχνει να ξετυλίγεται με τη δράση μιας 31χρονης γυναίκας από την Αλβανία. Αυτή εντοπίζει μια 15χρονη και φέρεται να την εκδίδει. Γνωστός της 31χρονης προτείνει στη 15χρονη και μία ακόμη ανήλικη να τις φωτογραφίσει, να «σηκώσει» τις φωτρογραφίες τους σε ένα προφίλ σε γνωστό site, απ' όπου οι κοπέλες φαίνεται πως έκλεισαν τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού. Ο 33χρονος Αλβανός υπήκοος φαίνεται να έπαιρνε μερίδιο από τα ερωτικά ραντεβού των κοριτσιών, σύμφωνα με τους αστυνομικούς του Ανηλίκων που χειρίζονται την υπόθεση.

Η Αστυνομία συνέλαβε έναν 55χρονο - 9 παιδοβιαστές αναζητούνται

Οι αστυνομικοί κατάφεραν και εντόπισαν τον έναν εκ των πελατών, έναν άνδρα 55 ετών, κάτοικο Κορυδαλλού, ο οποίος συναντήθηκε αρχικά με τη 15χρονη και σε δεύτερο χρόνο με τη 15χρονη και μία ακόμη ανήλικη κοπέλα. Για καθεμία κοπέλα ο 55χρονος πλήρωσε 100 ευρώ για την ερωτική συνεύρεση.

Οι υπόλοιποι εννέα παιδοβιαστές αναζητούνται από τις Αρχές μέσω της ανάλυσης των ηλεκτρονικών τους ιχνών, με την υπόθεση να παρουσιάζει κοινά στοιχεία με αυτή της 12χρονης που είχε πέσει θύμα του κυκλώματος του Κολωνού. Οι πληροφορίες των αστυνομικών επιβεβαιώθηκαν, οι ύποπτοι παρακολουθήθηκαν και μόλις εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης σε βάρος τους, οι δράστες συνελήφθησαν. Σήμερα το απόγεμα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, από τον οποίο θα ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν σε ανακριτή.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, και οι τρεις συλληφθέντες, ειδικά ο 55χρονος παιδοβιαστής, υποστήριξαν πως δεν γνώριζαν ότι οι κοπέλες είναι ανήλικες, αφού ουδέποτε δεν εμφάνισαν ταυτότητες, ενώ το παρουσιαστικό τους παρέπεμπε σε ενήλικες κοπέλες.

Σε βάρος τους έχει σχηματισθεί δικογραφία για μαστροπεία σε βάρος προσώπου νεότερου των 15 ετών, κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα, καθώς και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής.