Εμφανή είναι τα σημάδια που έχει αφήσει πάνω τους η κακοποίηση των παιδιών από τον πατριό τους στα Μέγαρα.

Διαβάστε σχετικά: Μέγαρα: Ο 24χρονος είχε κάψει με βραστό νερό τον μικρό Ραφαήλ - Βασάνισε τον 4χρονο πριν από έναν μήνα

Σοκάρουν οι  περιγραφές των ανήλικων παιδιών αποκλειστικά στο Live News του MEGA. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής Κυριάκος Μαντούβαλος ανέβηκε μαζί με τη μητέρα στο δωμάτιο που νοσηλεύονται στο Παίδων, όσο το μικρό τους αδελφάκι βρίσκεται στην εντατική.

«Πήγα στη ΜΕΘ να τον δω, μου είπαν ότι είναι ακόμα σε κώμα, δεν έχει αλλάξει κάτι».

Ο 23χρονος πρώην σύντροφος της μητέρας που αναζητείται ακόμα από τις Αρχές.

Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες για την κακοποίηση στα Μέγαρα των παιδιών από τον πατριό τους

Τα βασανιστήρια που πέρασαν τα ανήλικα αγοράκια στα χέρια του έχουν μείνει ανεξίτηλα τόσο στο κορμί τους όσο και στη μνήμη τους.

-Δημοσιογράφος: Αυτός ο άνθρωπος πώς σας φερότανε;

-Μητέρα: Κακά.

-Δημοσιογράφος: Θυμάσαι να σου μιλάει άσχημα; Να σε δέρνει;

-Μητέρα: Ναι.

Χτυπούσε τα παιδιά με ό,τι έβρισκε μπροστά του. Η μητέρα τους ξεσπάει στην κάμερα του LIVE NEWS. Το μαρτύριο που ζούσε με τα παιδιά της μέσα στο σπίτι τους δεν είχε τέλος.

«Ο άνθρωπος αυτός είναι δολοφόνος, ξεκάθαρα. Με χτύπαγε στη μέση, με χτύπαγε στα πλευρά, δεν είναι ότι χτύπαγε μόνο εμένα. Έπαιρνε αντικείμενα, ξύλα, πιάτα, πιρούνια, κουτάλες, χτύπαγε τα παιδιά μου».

"Τον σήκωσε ψηλά και τον πέταξε στο πάτωμα"

Μεσημέρι Τετάρτης ο 24χρονος πατριός είχε μείνει μόνος του στο σπίτι με τα παιδιά. Για πρώτη φορά περιγράφουν τη φρίκη που έζησαν και τα δραματικά λεπτά που ήταν αρκετά για να στείλουν το 4χρονο αγοράκι στην εντατική.

«Με έστειλε να πάρω ψώνια για τα παιδιά και τσιγάρα. Όταν έφυγα εγώ, του είχε σπάσει το πόδι του Ραφαήλ. "Μαμά, σήκωσε πολύ ψηλά με τα χέρια του τον Ραφαήλ και τον έσκασε κάτω με πολλή δύναμη". Εφόσον τον έσκασε κάτω, του έδινε και μπουνιές στο κεφάλι».

Ένα από τα αδέλφια του προσπάθησε να σταματήσει τον 24χρονο. Έβλεπε μπροστά στα μάτια του τον 4χρονο αδελφό του να κακοποιείται δίχως έλεος.

Ο αδελφός του 4χρονου περιέγραψε: «Τον είχε σηκώσει και τον έσκασε κάτω. Μου έδωσε σφαλιάρα».

Η μητέρα του 4χρονου σχετικά με την υγεία του παιδιού ανέφερε: «Το παιδάκι στην εντατική είναι πολύ χάλια. Πολύ. Τώρα ο Θεός».

Ούτε αυτό το αγοράκι γλίτωσε από τα χέρια του. Κοιμάται στο κρεβάτι του νοσοκομείου με γύψο στο χεράκι του ύστερα από χειρουργείο.

«Είναι και τα άλλα μου τα παιδιά χτυπημένα, κάναμε χειρουργείο στον άλλον που έχει το χέρι του που του έσπαγε την καρέκλα πάνω του», δήλωσε η μητέρα.

"Εάν δεν σκοτώσω εγώ παιδί, δεν θα τελειώσω μαζί σου"

Την ίδια στιγμή που ο 23χρονος είναι εξαφανισμένος, βρίσκει τρόπο για να επικοινωνήσει με τη μητέρα και να την απειλήσει ακόμα και για τη ζωή της.

«Αυτός εξακολουθεί και παίρνει τηλέφωνα στη γιαγιά μου και απειλεί ότι εάν δεν θα σβήσω τις μηνύσεις, θα σκοτώσει και εμένα και τα παιδιά μου και την κόρη μου που την έχει ο πρώην μου».

Όπως λέει η ίδια, είχε βάλει σκοπό να σκοτώσει ένα από τα παιδιά της.

«Συνέχεια μου το έλεγε όταν με χτύπαγε ότι εάν δεν σκοτώσω εγώ παιδί να το έχεις εικόνα, εγώ δεν θα τελειώσω μαζί σου».

Μετά τη σκληρή κακοποίηση που βίωσαν από αυτόν τον άνδρα, στην ερώτηση του δημοσιογράφου τι θα γίνουν όταν μεγαλώσουν, η απάντηση που πήρε είναι αποστομωτική: «Θέλω να γίνω αστυνόμος».

Το 4χρονο αγοράκι βρίσκεται για 3η μέρα διασωληνωμένο στην εντατική, με τα επόμενα 24ωρα να είναι κρίσιμα για τη ζωή του.