Υποστήριξη από ψυχίατρο και θεραπευτική αγωγή δέχεται, σύμφωνα με την ιστοσελίδα TheNewspaper.gr, η 18χρονη από τον Βόλο, την οποία φέρεται να βίαζε την από την ηλικία των 9 ετών ο 33χρονος αδερφός της μητριάς της και ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά του 50χρονου πατέρα της.

Υπενθυμίζεται ότι το κορίτσι δεχόταν σεξουαλική παρενόχληση από τα 9 της χρόνια, ενώ από τα 12 ξεκίνησε ο βιασμός της από τον 33χρονο μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Όταν έφυγε από τον Βόλο για πόλη της βόρειας Ελλάδας, όπου σπουδάζει, εκείνος την εκβίαζε και της ζητούσε χρήματα για να μην αποκαλύψει τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει με τους βιασμούς της.

Διαβάστε ακόμα; Βόλος: Το χρονικό του εφιάλτη της 18χρονης που κακοποιούσε σεξουαλικά από εννέα ετών ο κουνιάδος του πατέρα της (Βίντεο)

Το βράδυ της Δευτέρας, ο 50χρονος πατέρας της, μετά από πίεση, έμαθε από την 18χρονη κόρη του την αλήθεια, ενώ είδε τα εκβιαστικά μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο του παιδιού του. Την επόμενη μέρα, εν βρασμώ ψυχής σκότωσε με καραμπίνα τον αδερφό της δεύτερης συζύγου του έξω από το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ στην Αγριά.


Βόλος: Το χρονικό του φονικού


Ο 33χρονος έφυγε χθες το βράδυ από το σπίτι του στον Βόλο για να συναντήσει τον 50χρονο γαμπρό του στα Αστέρια Αγριάς, καθώς ο τελευταίος προφασίστηκε ότι είχε παρουσιάσει μηχανική βλάβη το αυτοκίνητό του και χρειαζόταν βοήθεια.

Εκεί, οι δύο άνδρες είχαν έντονη λογομαχία μεταξύ τους και έπειτα από λίγο ο 50χρονος, κάνοντας χρήση μονόκαννου κυνηγετικού όπλου -το οποίο είχε στην κατοχή του νόμιμα-, πυροβόλησε και σκότωσε τον 33χρονο αδελφό της συζύγου του και στη συνέχεια παραδόθηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές Αρχές, ομολογώντας το έγκλημα που διέπραξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι πήρε την απόφαση να δολοφονήσει τον κουνιάδο του, καθώς το πρωί της Τρίτης (9/1) η 18χρονη κόρη του, από τον πρώτο γάμο του, αποκάλυψε πως ο 33χρονος (αδελφός της δεύτερης συζύγου του) τη βίαζε από την ηλικία των 9 ετών, ενώ το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε, την εκβίαζε πως θα δημοσίευε βίντεο και φωτογραφίες από τις αρρωστημένες πράξεις του, αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

Όπως έγινε γνωστό, η πρώτη σύζυγος του 50χρονου και μητέρα της 18χρονης είχε σκοτωθεί σε τροχαίο δυστύχημα και ο τελευταίος είχε έρθει σε δεύτερο γάμο με την αδελφή του 33χρονου.

Πηγή: www.thenewspaper.gr