Τέσσερις ανήλικες κοπέλες φαίνεται ότι είχαν πέσει στα δίχτυα του κυκλώματος μαστροπείας, της Αλβανής, του Έλληνα επιχειρηματία με εταιρεία καθαρισμού οχημάτων και μίας ακόμη ασύλληπτης γυναίκας, τις οποίες εξέδιδαν έναντι σημαντικών ποσών σε παιδοβιαστές.

Τα ραντεβού από το κύκλωμα μαστροπείας είτε κλείνονταν στο μιλητό είτε μέσω προφίλ που είχε φτιάξει ο επιχειρηματίας σε γνωστή ιστοσελίδα όπου εκδιδόμενες γυναίκες αναζητούν πελάτες, οι οποίοι πλήρωναν από 100 ευρώ μέχρι και 300 ευρώ για να βιάσουν τις ανήλικες μαθήτριες.

Δύο από τις ανήλικες έχουν ήδη καταθέσει στις Αρχές, ενώ οι άλλες δύο ακόμη δεν έχουν εμφανιστεί στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, καθώς φοβούνται μήπως δεχθούν απειλές.

Οι αστυνομικοί ωστόσο συνεχίζουν τις έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας, καθώς δεν αποκλείουν στα δίχτυα των δραστών να είχαν πέσει και άλλες μαθήτριες, οι οποίες θεωρώντας ότι θα βγάλουν «γρήγορα και εύκολα χρήματα» συμμετείχαν σε μεμονωμένα ραντεβού, ακόμη και σε όργια. Για να μην κινούν μάλιστα υποψίες στις οικογένειές τους, οι κοπέλες είχαν πέντε ωριαία ραντεβού την ημέρα, όλα συνήθως μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων.

Δύο από τις ανήλικες είναι φίλες, ενώ η Αλβανή που προσέγγιζε τα κορίτσια και τα έπειθε να εκδίδονται ήταν φίλη με τη μητέρα ενός εκ των ανήλικων κοριτσιών.

Διαβάστε ακόμα: Κύκλωμα μαστροπείας: Συγκλονίζει η μαρτυρία 17χρονου θύματος της "Λορέλα" - Με στρατολόγησε μια "Έλενα", την ήξερε και η μάνα μου


Μέσα από ιστοσελίδα δρούσε το κύκλωμα μαστροπείας

Ο επιχειρηματίας αναλάμβανε δράση σε δεύτερο χρόνο, αφού καλούσε τις ανήλικες στο σπίτι του και έταζε πλούσιους πελάτες, ενώ τραβούσε αισθησιακές φωτογραφίες, τις οποίες ανέβαζε σε προφίλ που είχε φτιάξει σε γνωστή ιστοσελίδα. Από εκεί κατάφερνε να εντοπίζει πελάτες, οι οποίοι πλήρωναν όσο όσο για να βιάσουν τις μαθήτριες.

Φυσικά, τόσο η Αλβανή όσο και ο Έλληνας επιχειρηματίας έπαιρναν τα ποσοστά τους για τα ραντεβού που έκλειναν στα θύματά τους. Ένας εκ των πελατών, ένας 55χρονος άνδρας από τον Κορυδαλλό, έχει ήδη συλληφθεί από τις Αρχές, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία ενός ακόμη άνδρα από το Ψυχικό.

Ειδικά για τον πρώτο, αυτός πλήρωνε τουλάχιστον 100 ευρώ για κάθε βιασμό ανήλικης, ενώ υπήρχαν φορές που καλούσε ταυτόχρονα δύο ανήλικες, πληρώνοντας το ανάλογο αντίτιμο. Σύμφωνα με τη μαρτυρία μιας ανήλικης στους αστυνομικούς, πολλές φορές οι πελάτες πλήρωναν ακόμη και 300 ευρώ για κάθε ραντεβού, με πολλούς εξ αυτών να είναι σταθεροί στις προτιμήσεις των συγκεκριμένων κοριτσιών.


Στο μικροσκόπιο οι πελάτες


Τουλάχιστον 10 ακόμη πελάτες αναζητούνται από τις Αρχές, η πλειονότητα των οποίων είχε κανονίσει ραντεβού μέσω του προφίλ στη γνωστή ιστοσελίδα που διαχειριζόταν ο Έλληνας επιχειρηματίας.

Αν και το κατηγορητήριο είναι βαρύ, οι συλληφθέντες αρνούνται τις κατηγορίες, ειδικά ο επιχειρηματίας και η γυναίκα από την Αλβανία, ωστόσο οι αστυνομικοί έχουν στην κατοχή τους φωτογραφικό υλικό, βίντεο, μαρτυρίες από εργαζόμενους σε ξενοδοχεία όπου πραγματοποιούνταν τα ραντεβού και, φυσικά, μαρτυρίες δύο εκ των θυμάτων τους.