Σε βαθύ πένθος και συντετριμμένοι είναι η  σύντροφος, η οικογένεια και οι φίλοι του ποδοσφαιριστή Γιώργου Ζαγκλιβέρη που «έφυγε» σε ηλικία 30 ετών από σπάνια μορφής καρκίνου.

Ο Γιώργος τους τελευταίους μήνες «πάλευε» με το Λέμφωμα Burkitt, αλλά δυστυχώς τα ξημερώματα της Δευτέρας άφησε την τελευταία του πνοή, σκορπίζοντας θλίψη σε όσους τον γνώριζαν. 

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Ζαγκλιβέρης: Συγκλονίζει ο αδερφός του για το θάνατό του - "Πιστεύαμε σε ένα θαύμα και στη δύναμη ψυχής του "

Ο 30χρονος ήταν ένας νέος γεμάτος ζωή, αγαπούσε την οικογένειά του και τους φίλους του, ενώ με την αρραβωνιαστικιά του έκανε όνειρα για το μέλλον. Λάτρευε το ποδόσφαιρο, έκανε αγροτικές δουλειές και πάντα ήταν εκεί σε όσους ζητούσαν τη βοήθειά του.

Ακόμα και όταν έμαθε για την αρρώστιά του, δεν το έβαλε κάτω. Μέσα από το νοσοκομείο έστελνε μηνύματα αισιοδοξίας: έκανε γυμναστική, χόρευε και χαμογελούσε, λέγοντας σε όλους ότι θα παλέψει.

 Συντετριμμένος και ο αδελφός του ποδοσφαιριστή Γιώργου Ζαγκλιβέρη

Ο αδελφός του συντετριμμένος μίλησε στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον «αποχαιρέτησε». Όπως είπε, ο Γιώργος έμαθε για τη σπάνια ασθένειά του από κάποιες εξετάσεις αίματος που έκανε μετά από ένα τροχαίο: «Ήταν ένα υπόδειγμα δύναμης. Ήταν ένας πραγματικός μαχητής. Ο αδελφός μου ήταν πολύ κοινωνικός, το μεγαλύτερο όνειρό του ήταν να έχει παντού ανθρώπους που θα τον αγαπάνε. Και το κατάφερε».

Συγκλονισμένη είναι και η αρραβωνιαστικιά του 30χρονου: «Ήταν ο άνδρας της ζωής μου και θα είναι ο άνδρας της ζωής μου. Έδινε δύναμη μέχρι την τελευταία του στιγμή. Τον αγαπάω και θα τον αγαπάω ακόμα μέχρι να πεθάνω», δήλωσε με λυγμούς.