Στο πένθος βυθίστηκε η Ηλεία για τον τραγικό χαμό της 42χρονης η οποία παρασύρθηκε από χείμαρρο ενώ οδηγούσε ο 50χρονος σύντροφός της. Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή βυθίζοντας στο πένθος όλους όσοι την γνώριζαν αλλά και όλο τον κόσμο που από χθες παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα, την προσπάθεια των σωστικών συνεργείων να εντοπίσουν το άτυχο ζευγάρι.

«Άρχισα να παίρνω τηλέφωνο την αδερφή μου και τον γαμπρό μου και δεν τους έβρισκα. Ήταν μαζί από παιδιά. Υπήρχε ένα αυτοκίνητο που τους είδε να τους παίρνει ο χείμαρρος και πήραν αμέσως την πυροσβεστική. Δεν υπάρχει καμία προστασία στο σημείο», ανέφερε στον ALPHA η αδερφή της 50χρονης.

*Διαβάστε ακόμα: Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρή η αγνοούμενη που παρασύρθηκε από χείμαρρο - Αγωνία για τον άνδρα (Εικόνες & Βίντεο)

Η γυναίκα εντοπίστηκε περίπου 1,5 χιλιόμετρο μακριά από το σημείο που παρασύρθηκε το αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε περίπου 200 μέτρα μακριά από τη σορό της 42χρονης.

Το χρονικό

Εκεί εστιάζουν αυτή την ώρα οι έρευνες που πραγματοποιούνται με τη συνδρομή δυτών της 6ης ΕΜΑΚ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος άνδρας, αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, την ώρα της ισχυρής βροχόπτωσης επιχείρησε να περάσει με το ιδιωτικό του όχημα, μάρκας ανθρακί, το γεφύρι που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, έχοντας μαζί του και την αρραβωνιαστικιά του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το άτυχο ζευγάρι είχε σταματήσει πριν το γεφύρι που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού αλλά τα ορμητικά νερά από το φουσκωμένο ποτάμι το παρέσυραν και το ακινητοποίησαν σε τσιμεντένιο κράσπεδο. Ένα νέο κύμα όμως έσπασε το κράσπεδο και έριξε το αυτοκίνητο μέσα στο νερό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγνοούμενος άνδρας φέρεται να επικοινώνησε με συγχωριανό του ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν παρασυρθεί το όχημά του, αναφέροντάς του πως βρίσκεται σε κίνδυνο τόσο ο ίδιος όσο και η αρραβωνιαστικιά του και ζητώντας έντρομος βοήθεια.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν 43 πυροσβέστες με 12 οχήματα, μαζί με ομάδες της 6ης ΕΜΑΚ και της 6ης ΕΜΟΔΕ, συνεχίζονται, ενώ αναμένεται να επεκταθούν και σε γειτονικές περιοχές.