Αρχίζουν να φεύγουν οι «σκιές» που έχουν πέσει από την πρώτη στιγμή στην δολοφονία του Βαγγέλη Ζαμπούνη στο Νέο Κόσμο, καθώς τα  στοιχεία που αποκαλύπτονται φαίνεται ότι ρίχνουν σιγά – σιγά φως στην υπόθεση.

Ειδικότερα, δύο σημαντικές πληροφορίες φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA για την εκτέλεση του Βαγγέλη Ζαμπούνη στο Νέο Κόσμο.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και τα «ΝΕΑ», υπάρχουν πληροφορίες μέσα από SMS πως στις αρχές του Ιουνίου του 2023 η ΕΛ.ΑΣ. γνώριζε για δύο συμβόλαια θανάτου στο οργανωμένο έγκλημα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα συμβόλαια θανάτου στον Κορυδαλλό και τον Νέο Κόσμου, όπου δολοφονήθηκε ο Βαγγέλης Ζαμπούνης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. γνώριζε ποια θα ήταν τα θύματα των συμβολαίων θανάτου, τους φυσικούς και τους ηθικούς αυτουργούς των δολοφονικών επιθέσων, αλλά και τον λόγο που κρύβεται πίσω από αυτές.

Γιατί δεν είχε ασφάλεια ο Ζαμπούνης το μοιραίο βράδυ;

Αν και ήταν γνωστό ότι ο Βαγγέλης Ζαμπούνης έπαιρνε μέτρα αυτοπροστασίας και είχε προσωπική φύλαξη, το μοιραίο βράδυ της εκτέλεσής του ήταν μόνος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τους τελευταίους μήνες ο 44χρονος δεν είχε κανένα φρουρό, το οποίο ήταν συνειδητή επιλογή, καθώς φοβόταν την εκ των έσω προδοσία και το ενδεχόμενο να σημειωθούν διαρροές από τους φρουρούς του σε αντίπαλη συμμορία.

Επομένως, θεωρούσε πως ήταν ασφαλέστερο να κινείται μόνος του.