Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα για τη μαφιόζικη δολοφονία του 44χρονου Βαγγέλλη Ζαμπούνη σε βενζινάδικο στον Νέο Κόσμο.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στον Νέο Κόσμο: Πιθανότατα Αλβανοί οι δολοφόνοι του Βαγγέλη Ζαμπούνη - Τι αποκαλύπτει κρατούμενος

Ειδικότερα, σήμερα (17/1/2024) βγήκε η ιατροδικαστική εξέταση του 44χρονου, η οποία είναι σοκαριστική. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, οι ιατροδικαστές αφαίρεσαν από τη σορό του 44χρονου 15 ολόκληρες βολίδες και 10 θραύσματα βολίδων, ενώ άφησαν στη σορό περίπου άλλες τόσες που είχαν διατρήσει το σώμα του.

Μαφιόζικη δολοφονία του Βαγγέλη Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο – Δεν μπορεί να εξακριβωθεί ο ακριβής αριθμός σφαιρών που δέχτηκε ο 44χρονος

Συνολικά ο 44χρονος «έφαγε» σε σώμα και κεφάλι 35 με 40 σφαίρες, ενώ χαρακτηριστικό της αγριότητας της επίθεσης είναι ότι δεν μπορεί να εξακριβωθεί ο ακριβής αριθμός σφαιρών που δέχθηκε.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, περίπου οι μισές σφαίρες από αυτές που έριξαν οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης «γάζωσαν» το σώμα του 44χρονου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 44χρονος δέχθηκε 3 με 4 σφαίρες στο κεφάλι, μεταξύ των οποίων και σφαίρες από Καλάσνικοφ, γεγονός που δείχνει ότι ο 44χρονος πέθανε πριν του δώσει τη χαριστική βολή με το πιστόλι ο ένας από τους δράστες.

Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών

Πλέον οι Αρχές συγκρίνουν τα δεδομένα της επίθεσης σε βάρος του 44χρονου με 3-4 συμβόλαια θανάτου προκειμένου να εντοπίσουν εάν υπάρχει κοινός τρόπος δράσης ή κοινοί δράστες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, o 44χρονος δεν είχε φρουρά ούτε από ιδιώτες ούτε και άλλα πρόσωπα και αυτό γιατί φοβόταν μήπως κάποιος τον «καρφώσει».

Μάλιστα, η Αστυνομία εξετάζει και το σενάριο της εμπλοκής αλλοδαπών στη δολοφονική επίθεση.

Τέλος, σημειώνεται ότι πιθανότατα εντός της ημέρας να βγει και η βαλλιστική εξέταση που θα δείξει εάν είναι καθαρά τα όπλα.

Δείτε το βίντεο του Mega: