Άνευ σημασίας χαρακτηρίζεται η ανεύρεση κηλίδων αίματος σε βάρκα νωρίτερα σήμερα στο Μεσολόγγι κατά την διεξαγωγή ερευνών από τις Αρχές για την ανεύρεση του αγνοούμενου Μπάμπη. Πρόκειται για αίμα που δεν ανήκει σε άνθρωπο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες των "Παραπολιτικών", πρόκειται για δύο άτομα τα οποία έχουν ήδη δώσει καταθέσεις στις αρχές και κλήθηκαν για συμπληρωματικές διευκρινήσεις προκειμένου οι αστυνομικοί να συγκεντρώσουν και άλλα στοιχεία για την υπόθεση.

Οι δύο άνδρες έφυγαν λίγο μετά τις 22:00 από τα γραφεία της ασφάλειας Μεσολογγίου όπου βρίσκονταν για αρκετή ώρα. Πλέον είναι ξεκάθαρο πώς η υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου βρίσκεται στο τελικό στάδιο ερευνών με τους αστυνομικούς να εκτιμούν πώς εντός της εβδομάδας να είναι έτοιμη η δικογραφία σε βάρος τουλάχιστον ενός ατόμου.


Μεσολόγγι: Κυνικός στο κρατητήριο ο κρεοπώλης


Κυνικότητα χαρακτηρίζει τον 50χρονο κρεοπώλη στο Μεσολόγγι, ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο, καθώς σύμφωνα με το MEGA και τον πρόεδρο αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη, ο 50χρονος φέρεται να ρώτησε τους συγκρατούμενούς του, όσο ήταν υπό κράτηση στο Μεσολόγγι, για το «πώς είναι στις φυλακές του Κορυδαλλού;»!

Παράλληλα, ο 50χρονος παραμένει στο επίκεντρο των ερευνών, με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να θεωρούν πως γνωρίζει πολλά περισσότερα από όσα λέει, ενώ χαρακτηρίζουν πολλούς από τους ισχυρισμούς του ως «γελοίους».


Μεσολόγγι: Κατασχέθηκε κινητό φίλου του κρεοπώλη - Μια γυναίκα στο "στόχαστρο" των Αρχών

Νέες αποκαλύψεις για την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι καθώς οι Αρχές κάλεσαν δυο άτομα για κατάθεση το μεσημέρι της Δευτέρας (16/01) και σύμφωνα το MEGA, πρόκειται για έναν άνδρα, ονόματι Σ., και μια γυναίκα, αμφότεροι φίλοι του 50χρονου κρεοπώλη, του ανθρώπου που ήταν ο τελευταίος που είδε ζωντανό τον Μπάμπη Κούτσικο.

Μάλιστα, οι Αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση του κινητού του ενός εκ των δυο καθώς εκτιμάται ότι εκεί κρύβεται το «κλειδί» για την λύση του θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου.

Το εν λόγω πρόσωπο ήταν εκείνο το οποίο προσπάθησε να επικοινωνήσει ο κρεοπώλης αμέσως μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη, ενώ εντοπίστηκε πως στο κινητό του είχαν σβηστεί μηνύματα τα οποία ανακτήθηκαν.

Σε ό,τι αφορά τη γυναίκα, την ημέρα της εξαφάνισης ο κρεοπώλης την είχε καλέσει αρκετές φορές χωρίς ωστόσο να απαντηθούν οι κλήσεις του.

Διαβάστε επίσης - Μεσολόγγι: "Εκεί που τον έχω θάψει δεν θα τον βρουν ποτέ"