Αγωνία στο Μεσολόγγι με την εξαφάνιση 31χρονου άνδρα, την οποία δήλωσε η μητέρα του αγνοούμενου στην αστυνομία, η οποία ερευνά το περιστατικό.

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση του νεαρού στο Μεσολόγγι, με την αγωνία της μητέρας του, να έχει χτυπήσει κόκκινο. Ο γιος της ταξίδεψε από το εξωτερικό για να περάσει τις γιορτές με τους δικούς του ανθρώπους. Το πρωί της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου έφυγε από το σπίτι και πήγε για κυνήγι. Από εκείνη τη μέρα, τα ίχνη του χάθηκαν και οι άσχημες σκέψεις βρίσκονται συνεχώς στο μυαλό όλων όσοι τον γνώριζαν και τον έβλεπαν. Οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην περιοχή που είχε πει πως θα πάει αλλά δεν προέκυψε κάποιο ίχνος του. Κάθε ώρα περνάει αργά και βασανιστικά για τους στενούς συγγενείς και φίλους του νεαρού.

Σε εξέλιξη οι έρευνες στο Μεσολλόγγι για τον εντοπισμό του 31χρονου, την εξαφάνιση του οποίου δήλωσε η οικογένεια του στην αστυνομία το απόγευμα της Παρασκευής


Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό 31χρονου στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου. Τις έρευνες συνδράμουν στελέχη της 6ης ΕΜΑΚ με την Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης και τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο Δούκα.
Την εξαφάνιση του 31χρονου από το Μεσολόγγι δήλωσε η οικογένειά του στην Ελληνική Αστυνομία χθες το απόγευμα 5 Ιανουαρίου του 2024. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο αγνοούμενος διαμένει στο εξωτερικό και είχε έρθει για τις διακοπές των γιορτών.
Το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης ζήτησε από γνωστό του να τον μεταφέρει οδικώς στην περιοχή κοντά στις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις της πόλης, που είναι αγροτικές, προκειμένου να κυνηγήσει. Μαζί του είχε και το κυνηγετικό του όπλο. Από εκείνη την ώρα δεν έδωσε ξανά σημεία ζωής.

Η μητέρα του ανησύχησε και την χθες δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή του. Οι έρευνες, μέχρι αυτή την ώρα, έχουν επικεντρωθεί στην περιοχή μεταξύ του Μεσολογγίου και του παραρτήματος του Πανεπιστημίου, σε αγροτικές εκτάσεις, καθώς εκεί εξέπεμψε σήμα τελευταία το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου.

Σε λίγη ώρα θα επεκταθούν οι έρευνες με τον διασώστη σκύλο και προς την περιοχή της λιμνοθάλασσας.