Viral έγινε βίντεο με πρωταγωνιστή ιερέα στην Κρήτη ο οποίος όταν πάντρευε ένα ζευγάρι, κατά τη διάρκεια του Μυστηρίου, όταν έφτασε η ώρα να ενώσει τα χέρια του ζευγαριού, αντί για τη νύφη επέλεξε την κουμπάρα.

Ο ιερέας, μάλιστα, χρειάστηκε αρκετά δευτερόλεπτα για να καταλάβει το λάθος του, παρά τις νουθεσίες του γαμπρού που του φώναξε «πάτερ, πάτερ».

Το ζευγάρι -η Λίτσα Σηφάκη και ο Νάσος Μαργώνης- μίλησαν στο «MEGA Καλημέρα» για την αμήχανη στιγμή που ο παππάς μπέρδεψε τη νύφη με την κουμπάρα.

«Ήταν λίγο σοκαριστικό στην αρχή, αλλά ήταν λίγα δευτερόλεπτα, οπότε δεν προλάβαμε να καταλάβουμε και πολλά. Είχε πλάκα όμως. Δεν έβλεπε ο ιερέας γιατί ήταν ο ήλιος απέναντι», είπε η Λίτσα Σηφάκη.

Kαι συνέχισε: «Οι σχέσεις μας με την κουμπάρα είναι τέλειες. Το πήραμε στην πλάκα και μετά το λέγαμε και γελούσαμε. Είναι φίλη μου από μικρή. Η κουμπάρα μας είναι ελεύθερη. Κάναμε και τη βάφτιση του παιδιού μας μετά. Είναι 9,5 μηνών η κόρη μας. Δεν τη βάφτισε η κουμπάρα που μας πάντρεψε, άλλη κοπέλα ήταν η νονά».

Δείτε το viral βίντεο με τον ιερέα που μπέρδεψε τη νύφη με τον κουμπάρα


Κρήτη: «Παππούς της κουμπάρας ο ιερέας που με μπέρδεψε μαζί της» λέει η νύφη

«Ο παππάς αυτός είναι σε σύνταξη, ήρθε για εμάς, και είναι παππούς της κουμπάρας!», αποκάλυψε επίσης η νύφη, προκαλώντας γέλιο στο πλατό και κάνοντας την Ελεονώρα Μελέτη να σχολιάσει: «Ήθελε τόσο πολύ να παντρέψει την εγγονή του, που του βγήκε από μέσα».