Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 4 Ιανουαρίου, με την οικογένειά του να βρίσκεται σε απόγνωση.

Η αδελφή του Μπάμπη Κούτσικου μίλησε σήμερα για τις ώρες αγωνίας που βιώνει αυτή και η οικογένειά της.

Ειδικότερα, η κ. Χριστίνα, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», ανέφερε ότι νιώθει δικαίωση αυτή και η οικογένεια της για την απόφαση της εισαγγελέως Μεσολογγίου για τη σύλληψη του κρεοπώλη, όμως το θέμα είναι ότι δεν ομολόγησε πού βρίσκεται ο Μπάμπης.


Αδελφή Μπάμπη Κούτσικου: Σήμερα θα ξεκινήσουμε να ψάξουμε πιο εντατικά σαν οικογένεια

Η αδελφή του 31χρονου επισήμανε ότι αυτή και η οικογένειά της αγωνιούν για το πού μπορεί να βρίσκεται ο Μπάμπης, καθώς ο 50χρονος κρεοπώλης που έχει συλληφθεί, δεν «έσπασε».

«Σήμερα θα ξεκινήσουμε να ψάξουμε πιο εντατικά σαν οικογένεια, όλη εκείνη την περιοχή, μέτρο προς μέτρο, καθώς μπορεί να βρεθεί σε σημείο που δεν έχει ψαχτεί καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά η αδελφή του 31χρονου.

*Διαβάστε εδώ: Μεσολόγγι: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη Κούτσικου - Στο κάδρο των υπόπτων ακόμα ένα πρόσωπο

Σε ερώτηση για το αν γνωρίζει -πέραν του κρεοπώλη- άλλος άνθρωπος σχετικά με το πού βρίσκεται ο Μπάμπης, η κ. Χριστίνα είπε: «Εύχομαι να υπάρχει κάποιος άλλος άνθρωπος που κατά τη διάρκεια που ήταν ελεύθερος ο κρεοπώλης να μίλησε σε αυτόν και να του είπε πού βρίσκεται. Αν ισχύει η κατάθεση του ανθρώπου που μίλησε στα κρατητήρια με τον 50χρονο, ενός ατόμου άγνωστου προς τον κρεοπώλη, είναι πιθανόν να έχει μιλήσει και σε κάποιον πιο γνωστό του».