Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Χαλκίδα, με μία 39χρονη γυναίκα να δολοφονεί έναν 43χρονο άνδρα με πολλαπλές μαχαιριές.

Έγκλημα στη Χαλκίδα: Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου μίλησε στο MEGA για την υπόθεση ξεκαθαρίζοντας στοιχεία.

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπήρχε καμία ερωτική σχέση μεταξύ δράστιδος και θύματος. Η δράστιδα και το θύμα δεν είναι από το ίδιο χωριό, το θύμα ο σύζυγος της δράστιδος είναι από το ίδιο χωριό. πριν από χρόνια, λίγο μετά τον γάμο, το θύμα είχε έρθει στο γραφείο μου να καταθέσουμε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της σημερινής δράστιδος, που είχε εμμονή μαζί του. το θύμα τότε ενημέρωσε την σύζυγό του για την κατάσταση και ενημέρωσε και τον σύζυγο της δράστιδος για τις κινήσεις της 39χρονης. Το γιατί είχε εμμονή μαζί του, θα πρέπει να το πει η ίδια η δράστιδα», ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος.

«Κάνανε παρέα τα ζευγάρια, έκαναν παρέα κολλητή οι άντρες. Το θύμα μου είπε πριν από 2 χρόνια του έστελνε μηνύματα η δράστιδα, με ερωτική διάθεση και του έλεγε ότι “αν δεν σε έχω εγώ δεν θα σε έχει καμία”. Από το 2021 τον παρενοχλεί. Όταν ενημερώθηκε ο σύζυγος της δράστιδος, σταμάτησε η παρενόχληση. Δεν κάναμε ασφαλιστικά τελικά γιατί σταμάτησαν οι παρενοχλήσεις, αλλά οι δύο φίλοι συνέχισαν να κάνουν παρέα αλλά οι δυο τους. Οφείλουμε σεβασμό στον νεκρό», συνέχισε.

Το χρονικό του εγκλήματος στη Χαλκίδα

Υπενθυμίζεται πως το φονικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Χαλκίδα. Δύο λεπτά μετά τις 8.00 άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφθασαν στο σημείο, όπου αντίκρισαν τον 43χρονο αιμόφυρτο και την 39χρονη δίπλα στη σορό, έχοντας αίμα στα ρούχα της. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε άμεσα στο σημείο.

Διαβάστε ακόμα: Χαλκίδα: Σοκάρουν τα στοιχεία της δολοφονίας του 43χρονου - ''Τρέξτε σκοτώνουν τον άντρα μου'' - Αυτόπτης μάρτυρας η σύζυγός του

Δίπλα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του θύματος, έξω από την πόρτα του οδηγού βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος.

Κάμερα κλειστού κυκλώματος έχει καταγράψει τον 43χρονο άνδρα να βγαίνει από το σπίτι του και να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητό του.

Ξαφνικά μια γυναίκα τον πλησιάζει και αρχίζει να τον μαχαιρώνει πισώπλατα.

Η επίθεση έγινε μπροστά στα μάτια της συζύγου του 43χρονου, η οποία φώναζε από το μπαλκόνι και έτσι κινητοποιήθηκαν οι περαστικοί και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν την 39χρονη, η οποία μαχαίρωσε τον άνδρα την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του.