Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα, μία εβδομάδα σχεδόν μετά το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που έφερε την ανατροπή και έδειξε πως ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από τις πέντε πισώπλατες μαχαιριές, που δέχτηκε στον αυχένα.

Διαβάστε ακόμα: Χαλκίδα: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον δράστη της δολοφονίας της 63χρονης – Ποιο πρόσωπο μπαίνει στο μικροσκόπιο των Αρχών

Τις τελευταίες ημέρες, αστυνομικοί έκαναν έρευνες στο σπίτι που δολοφονήθηκε η 63χρονη, τράβηξαν φωτογραφίες και έκαναν μια σειρά από ερωτήσεις στην κόρη της.

Έγκλημα στη Χαλκίδα: Αποτυπώματα & DNA βρέθηκαν στο σπίτι της 63χρονης

Μάλιστα, όλα δείχνουν πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της γυναίκας, καθώς από την έρευνα των Αρχών έχουν βρεθεί ορφανά αποτυπώματα στον χώρο του σπιτιού, τα οποία δεν ανήκουν ούτε στο θύμα, ούτε στην κόρη της, ούτε στη γυναίκα που πρόσεχε την 63χρονη.

Επιπλέον, από το ειδικό κλιμάκιο ιχνηλατών της ΕΛ.ΑΣ έχει βρεθεί DNA στον χώρο του εγκλήματος, το οποίο και αυτό, μαζί με τα αποτυπώματα, αναμένεται να ταυτοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1gsawnksmo9)

«Συνεχίζεται η έρευνα, αναμένουμε και κάποια εργαστηριακά αποτελέσματα», λέει, μιλώντας στο MEGA η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο στο κάδρο των ερευνών.

«Δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο στο κάδρο των ερευνών της Αστυνομίας. Είναι όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, είτε να προέρχεται από περιβάλλον που γνώριζε το θύμα, είτε από κάποιον άγνωστο» σημείωσε.