Τις απολογίες τους ολοκλήρωσαν οι δύο συλληφθέντες για τη συμμετοχή τους σε εγλήματα της Greek Mafia. Πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας 39 και 21 ετών, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στις δολοφονίες Σκαφτούρου και Ρουμπέτη.

Οι δύο συλληφθέντες, οι οποίοι οδηγήθηκαν σήμερα στο κατώφλι του ανακριτή, αντιμετωπίζουν 16 αξιόποινες πράξεις και συγκεκριμένα 9 κακουργήματα και 7 πλημμελήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το MEGA, οι συλληφθέντες ήταν ιδιαίτερα λακωνικοί ενώπιον της δικαστικής λειτουργού, με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο 39χρονος επικαλέστηκε το δικαίωμα της σιωπής.

Το τρίτο άτομο που οδηγήθηκε στις δικαστικές Αρχές είναι αντιμέτωπο με δύο πλημμεληματικές πράξεις και αρνείται οποιαδήποτε σχέση με την οργάνωση, αρνούμενο πως γνωρίζει τους συγκατηγορούμενούς του.

Σύμφωνα με στοιχεία που προκύπτουν από τη δικογραφία, βρέθηκε όπλο και ρούχα στο σπίτι του, τα οποία είχαν χρησιμοποιηθεί σε επίθεση που έγινε σε επιχείρηση συμφερόντων Σκαφτούρου. Ο κατηγορούμενος, ωστόσο, αρνείται τα πάντα και ισχυρίζεται ότι τα ρούχα ανήκουν στον πατριό του, ο οποίος έχει φύγει εδώ και πολλούς μήνες από το σπίτι.

Στη συνέχεια οι συλληφθέντες θα περάσουν από εισαγγελέα, ο οποίος μαζί με τον ανακριτή θα αποφασίσουν για την ποινική τους μεταχείριση.