Μεγαλείο ψυχής από έναν οδηγό των ΚΤΕΛ Κοζάνης. Ειδικότερα, σε μια ιδιαίτερα σημαντική κίνηση προσφοράς προς τον συνάνθρωπο προχώρησε ο οδηγός των ΚΤΕΛ Κοζάνης, ο οποίος εκτελούσε χθες, Δευτέρα, το πρωινό δρομολόγιο προς την Αθήνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του τοπικού ενημερωτικού Kozanimedia, όταν το λεωφορείο έφτασε στον σταθμό του Κηφισού, επιβάτης, άντρας και ηλικίας περίπου 55 ετών, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Διαβάστε ακόμα: Γαλλία: Αστυνομικοί επιχείρησαν να επαναφέρουν με ΚΑΡΠΑ 30χρονο στο Παρίσι, τον οποίον νωρίτερα είχαν χτυπήσει 12 φορές με τέιζερ (Βίντεο)

Τότε ο οδηγός του 109 λεωφορείου, Γιώργος Τσανουσίδης, γνωρίζοντας τα βασικά στοιχεία για ΚΑΡΠΑ, προχώρησε στην παροχή πρώτων βοηθειών προς τον λιπόθυμο άντρα, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και παρέλαβε τον επιβάτη.

Όλα δείχνουν πως η υγεία του εν λόγω άντρα εξελίσσεται ομαλά, με τον οδηγό των ΚΤΕΛ Κοζάνης, ασφαλώς, να “δικαιούται” τα μπράβο και τον έπαινο όλων και ειδικά των υπόλοιπων επιβατών.

Πηγή: kozanimedia.gr