Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι, κατά την οποία αναμένεται να δώσει περαιτέρω φως η ιατροδικαστική εξέταση της σορού του 31χρονου, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Κώστα Δημόπουλο. Μάλιστα, δήλωσε στην εκπομπή Live News ότι πρόκειται για μία "άνανδρη επίθεση", ενώ δεν έκρυψε την αμφιβολία του ότι υπάρχει πιθανότητα να εμπλέκονται και άλλα άτομα στην υπόθεση.

Μετά τη μαραθώνια απολογία του στην ανακρίτρια, ο πεντηντάχρονος κρεοπώλης που κρίθηκε προφυλακιστέος, βγαίνει εν μέσω σφοδρών αποδοκιμασιών από το δικαστικό μέγαρο Μεσολογγίου για να οδηγηθεί στο τμήμα Μεταγωγών.

Ο Κώστας Δημόπουλος δήλωσε στο Live News ότι "είναι μία μέρα δύσκολη να μιλήσουμε για την ουσία της υπόθεσης όταν η μητέρα και οι αδελφές θρηνούν για ένα νέο άνθρωπο. Αναμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση, η οποία είναι θέμα ωρών, να πραγματοποιηθεί. Πρόκειται για μία άνανδρη επίθεση. Θέλω να πιστεύω πως όταν θα κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση, θα δώσει κάτι παραπάνω στις Αρχές. Περιμένουμε με αγωνία να δούμε τη θέση του. Συνεχιζω να πιστεύω πως υπάρχουν κα άλλα άτομα".