Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα για τη δολοφονία του 43χρονου Σάκη στη Χαλκίδα, την ώρα που η οικογένεια του άτυχου επιχειρηματία του έλεγε το τελευταίο ‘’αντίο’’ στην κηδεία του.

Διαβάστε επίσης: Μεσολόγγι: Πώς πυροβολήθηκε ο Μπάμπης μέσα στις καλαμιές στο πυκνό σκοτάδι

Σε βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε η εκπομπή TLIVE στον Alpha, φαίνεται το αυτοκίνητο της γυναίκας που κατηγορείται για τη δολοφονία του Σάκη, την ημέρα του εγκλήματος. Για την ακρίβεια, αξημέρωτα ακόμη, στις 3.58, το αυτοκίνητό της καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας μαγαζιού που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του θύματος στη Χαλκίδα.

Το βίντεο ντοκουμέντο της δολοφονίας του 43χρονου στην Χαλκίδα που αποδεικνύει ότι όλα ήταν προσχεδιασμένα

Σε περίπου 5 λεπτά υπολογίζεται ότι η γυναίκα έφτασε στο σπίτι του θύματος και του έστησε καρτέρι για τέσσερις ολόκληρες ώρες, για να κάνει πράξη το σχέδιό της: Να τον μαχαιρώσει!

Το βίντεο αποδεικνύει ότι όλα έγιναν προσχεδιασμένα. Η γυναίκα σχεδόν δεν κοιμήθηκε εκείνο το βράδυ και ξεκίνησε αξημέρωτα, για να υλοποιήσει το σχέδιό της.

Η 39χρονη φορούσε μαύρα στο γλέντι του γάμου του 43χρονου

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα με τον άντρα της 39χρονης ήταν αδερφικοί φίλοι. Μάλιστα, σε ένα άλλο βίντεο που βλέπει τώρα το φως της δημοσιότητας, μέσω του TLIVE, εμφανίζει την γυναίκα να χορεύει στο γάμο του. Σε άλλες εικόνες, από το γλέντι του γάμου, η 39χρονη φαίνεται να κάθεται σε μια γωνία προβληματισμένη, φορώντας… μαύρα!

Την ίδια ώρα, η οικογένεια του Σάκη, θρηνεί απαρηγόρητη, για το κακό που την βρήκε τόσο ξαφνικά, τόσο αναπάντεχα…