Τα 20 χρόνια σχέσης με τον σύζυγό του, Αναστάσιο Σαμουηλίδη, γιορτάζει σήμερα ο Αύγουστος Κορτώ, όπως ενημέρωσε ο ίδιος τους διαδικτυακούς του φίλους με σχετική ανάρτησή του. Συγκεκριμένα, ο γνωστός συγγραφέας «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τον ίδιο και τον σύζυγό του μέσα σε ένα ασανσέρ, όπου φαίνονται αγκαλιασμένοι, με τον σύζυγό του να τον φιλά στοργικά στο κεφάλι.

Διαβάστε ακόμα: Αύγουστος Κορτώ: To Facebook κατέβασε φωτογραφία στην οποία φιλάει τον σύζυγό του

Αύγουστος Κορτώ: Η φωτογραφία για τα 20 χρόνια με τον σύντροφό του

«20 χρόνια οικογένεια», γράφει ο Αύγουστος Κορτώ στη λεζάντα της ανάρτησής του, που συνοδεύεται από μία κόκκινη καρδιά. Η ανάρτηση του συγγραφέα ενθουσίασε τους followers του, που έσπευσαν να του «χαρίσουν» εκατοντάδες likes μέσα σε λιγοστά λεπτά, και να του στείλουν τις καλύτερες ευχές τους για το μέλλον.


Αύγουστος Κορτώ - Αναστάσιος Σαμουηλίδης: Το σύμφωνο συμβίωσης την πρώτη ημέρα εφαρμογής του νόμου

Υπενθυμίζεται ότι ο Αύγουστος Κορτώ και ο επί 12 χρόνια -τότε- σύντροφός του, υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης το 2016, την πρώτη ημέρα εφαρμογής του σχετικού νόμου. Ο ίδιος μοιράζεται αρκετά συχνά με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους, παρέα και με το σκυλάκι τους, τον Τζέρι.