Ξεκίνησε η επέλαση της κακοκαιρίας «Avgi» σε πολλές περιοχές της χώρας. Μάλιστα, το χιόνι άρχισε να πέφτει με μεγάλη ένταση κατά διαστήματα από νωρίς το πρωί της Δευτέρας και στο λεκανοπέδιο της Αττικής, με την Πάρνηθα και την Ιπποκράτειο Πολιτεία, να έχουν ντυθεί στα λευκά για πρώτη φορά φέτος.

Σημειώνεται πως ο δρόμος για την Πάρνηθα παραμένει κλειστός για τα ΙΧ, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Avgi», ενώ όσοι κινούνται στην ευρύτερη περιοχή είναι υποχρεωτικό να έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες. Άλλωστε η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε χθες ότι όσοι οδηγοί δεν έχουν αλυσίδες στο αυτοκίνητό τους θα έρχονται αντιμέτωποι με τσουχτερά πρόστιμα.

Διαβάστε ακόμα: Καιρός: Έρχεται η κακοκαιρία "Avgi" - Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

Τα εκχιονιστικά μηχανήματα των δήμων και της Περιφέρειας έχουν βγει στους δρόμους προκειμένου να κρατήσουν ανοικτό το οδικό δίκτυο. Την ίδια ώρα, οι μετεωρολόγοι έχουν προειδοποιήσει ότι από σήμερα το βράδυ αναμένεται νέος γύρος χιονοπτώσεων που θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη (30/1) και θα ντύσει στα λευκά και άλλες περιοχές του λεκανοπεδίου της Αττικής.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα με τις εικόνες του πρακτορείου INTIMENEWS από την Πάρνηθα και την Ιπποκράτειο Πολιτεία με την παγωμένη λίμνη Μπελέτσι να μαγεύουν.

Δείτε εικόνες από τα πρώτα χιόνια στην Αττική:

xionia009
xionia010
xionia011
xionia012
xionia013
xionia014
xionia001
xionia002
xionia003
xionia004
xionia005
xionia006
xionia007
xionia008