Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του «Άλλου Ανθρώπου», Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, καθώς σύμφωνα με το Mega τον Σεπτέμβριο του 2022 είχε δημοσιεύσει τον λογαριασμό του στο Instagram μία ανάρτηση στην οποία ευχαριστούσε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά για δωρεά.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση ωστόσο συνοδευόταν από μία φωτογραφία, η οποία όμως δεν έδειχνε τις δωρεές από τους ανθρώπους αλλά ήταν μία τραπεζική απόδειξη που έγραφε τις τελευταίες κινήσεις. Μάλιστα, οι τελευταίες κινήσεις έχουν γίνει σε στοιχηματική εταιρεία. Σύμφωνα με το Mega ο λογαριασμός αυτός ανήκει στον κουνιάδο του Παύλο Τζίτζη.

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση έκανε σχόλιο ένας χρήστης του Instagram, όπου του επισημαίνει πως στη φωτογραφία αναγράφονται κινήσεις σε στοιχηματική εταιρεία και όχι οι δωρεές, και πως ένα μέρος των χρημάτων έχουν πάει στα φρουτάκια. Ο άνθρωπος αυτός καθώς δουλεύει σε ένα πρακτορείο κατάλαβε τι συμβαίνει και του έστειλε προσωπικό μήνυμα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cys53z25uorl)

"Ο άλλος άνθρωπος": Ο διάλογος με τον υπάλληλο του πρακτορείου στοιχηματισμού


Υπάλληλος: Καλησπέρα. Στις φωτογραφίες που ανέβασες φαίνονται κινήσεις του λογαριασμού που ζητάτε να μπουν τα χρήματα να πηγαίνουν στα…. Δουλεύω σε πρακτορείο… και ξέρω… Τι γίνεται εδώ, δεν έχω καταλάβει κάτι καλά; Έχω κρατήσει σκρινσοτ τα πάντα. Παρακαλώ να μου απαντήσετε.

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Αυτή η φωτογραφία είναι έτσι όπως έπρεπε να μπει αλλά μπήκε η μισή. Κοίτα τα ποσά είναι τα ίδια. Έπαιξε 225 ευρώ ή πήρε από το μηχάνημα του… το συγκεκριμένο ποσό γιατί η κάρτα του παίρνει από το ΑΤΜ μόνο 800 ευρώ από τον μισθό του που παίρνει 1.120 τον μήνα.

Υπάλληλος: Καλημέρα, οκ ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Τα έπαιξε αυτά τα χρήματα, ό,τι κερδίσεις το κάνεις ανάληψη από την προσωπική κάρτα παίχτη των… σε μετρητά από το πρακτορείο. Μόνο αν είναι ποσό άνω των 800 ευρώ πάνε μέσω τραπέζης με κατάθεση κατευθείαν από τον…

Η απάντηση της σελίδας του "Άλλου Ανθρώπου"


«Επιτέλους κάτι σωστό. Ο… είναι ένας άνθρωπος που εργάζεται και αυτή είναι η κάρτα μισθοδοσίας του. Το τι κάνει αυτός με τα δικά του χρήματα δεν με αφορά. Αυτό που με αφορά είναι τα χρήματα που βάζουν οι άνθρωποι για τον άλλον άνθρωπο. Αυτό που έβγαλε λοιπόν, είναι όλη την απόδειξη για να φανεί το ποσό που έχει μαζευτεί. Αυτός μου έδωσε την κάρτα του γιατί η δική μου έχει μπλοκάρει. Πήγα σήμερα λοιπόν με την κάρτα του και είδα το υπόλοιπο του λογαριασμού το οποίο είχε μέσα 1.200 ευρώ περίπου και μαζί με το PayPal έχει μαζευτεί το ποσό που έγραφα. Με θεωρείς λοιπόν πολύ μ@@@ να βγάλω φωτογραφία ότι παίζω σε πρακτορείο και να το δημοσιεύσω;».

Η ανάρτηση ωστόσο, έχει πλέον κατέβει. Το Mega επικοινώνησε με τον άνθρωπο που του έκανε το σχόλιο.


«Εγώ είδα μια ανάρτηση στην οποία έλεγε ότι στον τάδε λογαριασμό βάλτε χρήματα για έρανο κτλ, για να βοηθήσει (ο κόσμος). Μέσα σε αυτή την ανάρτηση αν κάναμε δεξιά- αριστερά scroll, είχε και μια απόδειξη ‘’τελευταίες κινήσεις’’ από ΑΤΜ. Είχα γράψει ότι αυτό που δείχνεις αυτή τη στιγμή είναι παίξιμο σε (πρακτορείο). Αν θυμάμαι καλά, αυτός είχε σχολιάσει ότι ο φίλος του που έχει τον λογαριασμό, ίσως να είναι και ο γαμπρός του στην προκειμένη περίπτωση», είπε αρχικά ο άνδρας.


«Θυμάμαι ότι είχε γράψει ότι και καλά είναι φίλου μου και ”ο φίλος μου έχει ένα μικρό πάθος και παίζει από το μισθό του και ότι παίζει από τα δικά του από την μισθοδοσία του”, ότι δεν παίζει από τα λεφτά που χρηματοδοτεί ο κόσμος. Στην ανάρτηση, προφανώς ήταν για να βγάλει χρήματα αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί ανέβασε τη φωτογραφία αυτή. Μήπως το έκανε από λάθος», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cys4tzyd1s6h)